Obnoviť stránku

SIDOLUX

Spoločnosť Lakma banner

Starajte sa o váš domov s produktmi SIDOLUX

Spoločnosť LAKMA je tu pre vás už od roku 1988 a špecializuje sa na vývoj a výrobu spotrebiteľskej a profesionálnej chémie. Je jedným z lídrov domáceho aj európskeho trhu. Zaštiťuje pritom značku SIDOLUX, v ktorej portfóliu spotrebiteľ môže vyberať zo širokého spektra produktov určených na najrôznejšie použitie. Výrobky obsahujú kvalitné vonné prímesi, ktoré po upratovaní pretrvávajú ešte dlho v priestore. LAKMA disponuje modernými technológiami a svoje produkty vyrába s maximálnou šetrnosťou a ohľadom na životné prostredie.

Lakma Sidolux Premium floor care

SIDOLUX PREMIUM FLOOR CARE – prémiová starostlivosť o podlahu

Výrobky z radu SIDOLUX PREMIUM FLOOR CARE sú špeciálne určené na šetrné umývanie podláh. Nepoškodzujú umývaný povrch a vďaka obsahu prírodných olejov a voskov sa oň starajú a obnovujú jeho vzhľad. SIDOLUX na podlahy obsahuje kvalitné vonné kompozície, ktoré po umytí dokonale prevoňajú celý priestor.

Prípravky SIDOLUX M zaručia žiarivo čistý nábytok

Rozprašovače SIDOLUX M sú multifunkčné produkty na starostlivosť o nábytok a iné povrchy v domácnostiach. Prostriedok je možné použiť na drevo, MDF, plast, lakované povrchy, nerez a sklo. Ďalej je vhodný na čistenie tvrdých plôch v interiéroch automobilov – na výplne dverí, palubné dosky a podobne. Obsiahnutá vonná prímes príjemne prevonia a osvieži čistené miesto.

Lakma Sidolux M
Lakma Sidolux Universal

Univerzálne umývacie prostriedky SIDOLUX UNIVERSAL

SIDOLUX UNIVERSAL predstavuje parfumované univerzálne umývacie prostriedky vhodné na všetky umývateľné povrchy. Veľmi efektívne emulgujú nečistoty a ľahšie ich vďaka tomu odstraňujú z umývaného povrchu. S prostriedkom SIDOLUX UNIVERSAL je upratovanie jednoduché a príjemné vďaka výnimočným vôňam, ktoré pretrvajú ešte dlho po použití. 

Spresniť parametre
30 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13