Obnoviť stránku

SEVERIN WK 9730

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN WK 9730

S varnou kanvicou SEVERIN WK 9730 pripravíte váš horúci nápoj v priebehu niekoľkých málo sekúnd. Štýlový a výkonný pomocník do kuchyne sa chváli jednoduchým dizajnom v elegantnom čierno-červenom prevedení s lakovanou povrchovou úpravou. Kanvice je vyrobená z prvotriednych materiálov   a je vybavená skrytým vyhrievacím telesom pre rýchle dosiahnutie varu. Ponúka objem 1 l a vďaka vysokému príkonu 1350 W pripravíte vriacu vodu počas krátkeho okamihu.

Svetelný indikátor vás bude vždy informovať o stave kanvice (zapnuté / vypnuté). Kanvica sa umiestňuje na základňu otočnú o 360 ° pre jednoduché zdvíhanie a kladenie. Je vybavená niekoľkými bezpečnostnými poistkami, vrátane automatického vypínania tlakom pary po dosiahnutí bodu varu a tepelne izolované rukoväte, ktorá nikdy nepáli. Protišmykové gumové nožičky zaručujú bezpečnú a pohodlnú manipuláciu so zariadením.

Hlavné prednosti výrobku:

  • Elegantný dizajn v čierno-červenom prevedení
  • Svetelný indikátor prevádzky
  • 360 ° otočná základňa
  • Automatické vypnutie tlakom pary po dosiahnutí bodu varu
  • Tepelne izolovaná rukoväť
  • Protišmykové nožičky pre bezpečnú a pohodlnú manipuláciu

Parametre a špecifikácie:

Príkon:
1350 W

Objem:
1 l

Farebné prevedenie:
Čierno-červené s lakovanou povrchovou úpravou

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1 l
Príkon 1 350 W
Kód:  SEVRK005
Produktové číslo:  WK 9730

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02