Obnoviť stránku

SEVERIN WK 3471

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN WK 3471

S varnou kanvicou a čajníkom SEVERIN WK 3471 2 v 1 pripravíte váš horúci nápoj v priebehu niekoľkých sekúnd. Štýlový a výkonný pomocník do kuchyne sa chváli jednoduchým dizajnom v elegantnej kombinácii skleneného a nehrdzavejúceho vypracovania.Kanvica je vyrobená z prvotriednych materiálov a je vybavená skrytým vyhrievacím telesom pre rýchle dosiahnutie varu.Vďaka jej objemu 1,5 l na vodu a 1,2 l na čaj a príkonu až 3000 W uvaríte dostatok vody pre celú rodinu.S ukazovateľom hladiny vody budete mať vždy prehľad o množstve vody v nádobe a praktická výlevka vám zaručí pohodlné zalievanie čaju či kávy bez zbytočného rozlievania na kuchynskú linku.

Svetelný indikátor vás bude informovať o stave kanvice (zapnutá/vypnutá).Kanvica sa umiestňuje na základňu otočnú o 360° pre jednoduché zdvíhanie a kladenie.Oceníte taktiež aj dotykové ovládanie a výber zo 4 možných nastaviteľných teplôt - 70/80/90/100°C.Kanvica je vybavená niekoľkými špeciálnymi funkciami, vrátane tepelnej poistky, funkciou udržania teploty a automatického vypínania parou.Protišmykové gumové nožičky zaručujú bezpečnú a pohodlnú manipuláciu so zariadením.

Hlavné prednosti výrobku:

  • 2 v 1 - varná kanvica a čajníky
  • Jednoduchý elegantný dizajn
  • Ukazovateľ hladiny vody pre dokonalý prehľad
  • Praktická výlevka pre jednoduché zalievanie
  • 360° otočná základňa
  • Funkcia udržania teploty
  • Automatické vypínanie parou
  • Gumové nožičky pre bezpečnú a pohodlnú manipuláciu

Parametre a špecifikácia:

Príkon:
3000 W

Objem:
1,2 l (čaj)
1,5 l (voda)

Vypracovanie:
Sklo + nehrdzavejúca oceľ

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 1,5 l
Vlastnosti Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu
Príkon 3 000 W

Farba

Farba Strieborná
Kód:  SEVRK008
Produktové číslo:  WK 3471

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02