Obnoviť stránku

Severin WK 3422 Deluxe

3,3 4 hodnotení
156,49 €

Severin WK 3422 Deluxe

Rýchlovarná kanvica je v dnešnej dobe skoro neodmysliteľným pomocníkom v každej domácnosti. Varná kanvica SEVERIN prináša objem 1,7 l a efektívnu prípravu nápojov. Na jej zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je sklo. Nie je len pekná na pohľad, ale tiež sa ľahko čistí, nie sú v nej obsiahnuté zdraviu škodlivé látky, nedržia sa v nej pachy ani príchute, a to bez ohľadu na to, koľkokrát ju použijete. Je odolná voči škrabancom a je schopná odolať vysokým teplotám aj chemickým látkam. Rýchlovarná kanvica SEVERIN disponuje príkonom 3000 W. Vyberateľný filter udrží vodu bez nečistôt či prípadného vodného kameňa. Rýchlovarná kanvica SEVERIN sa chváli vlastnosťami a funkciami, vďaka ktorým získate spoľahlivého a štýlového pomocníka.

Rýchlovarná kanvica Severin WK 3422 Deluxe Lifestyle
Rýchlovarná kanvica Severin WK 3422 Deluxe Vlastnosti/technológia

Hlavné prednosti rýchlovarnej kanvice Severin WK 3422 Deluxe

  • Varná kanvica SEVERIN umožňuje jednoduchú a rýchlu obsluhu
  • Jej objem je 1,7 l
  • Je vyrobená z kvalitného materiálu, akým je sklo
  • Rýchlovarná kanvica SEVERIN s príkonom 3000 W
  • K jej výbave neodmysliteľne patrí vyberateľný filter
  • O pohodlnú manipuláciu sa stará otočná základňa a úložný priestor na kábel
  • Vykurovacia špirála je uložená pod dnom
  • Veľkou výhodou je možnosť regulácie teploty
  • Zvuková signalizácia upozorní na uvarenú vodu
  • Po zahriatí vody v kanvici sa môžete spoľahnúť na udržanie nastavenej teploty
  • LED signalizácia ukazuje, že je prístroj v prevádzke
  • LCD displej poskytuje najlepší komfort pri používaní
  • Je vybavená funkciou časovača

Úplne bezpečná rýchlovarná kanvica

Varnej kanvici samozrejme chýbajú bezpečnostné prvky, napríklad tepelná poistka, automatické vypnutie pri odobratí kanvice počas varu, pri nedostatku vody, pri dosiahnutí bodu varu. Vykurovacia špirála je uložená pod dnom, čím je chránená pred usadzovaním vodného kameňa.

Rýchlovarná kanvica Severin WK 3422 Deluxe Lifestyle
Rýchlovarná kanvica Severin WK 3422 Deluxe Príslušenstvo

Navrhnutá na spoľahlivú prevádzku a dlhú životnosť

Rýchlovarná kanvica SEVERIN sa môže pochváliť nielen kvalitnými materiálmi, z ktorých je vyrobená, ale predovšetkým otočnou základňou a úložným priestorom na kábel. Kanvicu tak na ňu možno postaviť v ľubovoľnom uhle. Veľkou prednosťou je možnosť regulácie teploty, užijete si tak svoje obľúbené nápoje, od kávy až po rôzne druhy čajov. Určite vás tiež poteší príjemná zvuková signalizácia, ktorá vám poskytne informáciu o tom, že je voda už pripravená. Aj keď budete zamestnaní inou činnosťou a na ohriatu vodu zabudnete, nie je vôbec potrebné znova ju ohrievať. Nastavená teplota vody bude určitú dobu udržiavaná aj po dokončení ohrevu v kanvici. Zapnutím sa rozsvieti LED podsvietenie, informuje vás o tom, že kanvica pracuje. Pre čo najväčšie pohodlie pri používaní je rýchlovarná kanvica vybavená ľahko čitateľným LCD displejom. Vo výbave má aj časovač, pomocou ktorého ľahko navolíte čas, kedy má kanvica začať s ohrevom vody.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, LCD displej, Otočná základňa, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické vypnutie, Časovač, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu, Tepelná poistka
Príkon 3 000 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Antikoro

Typ zásuvky

Krajina Česko, USA
Kód:  SEVRK919
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  WK 3422 Deluxe

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16