Obnoviť stránku

SEVERIN WK 3342

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN WK 3342

S varnou kanvicou SEVERIN WK 3342 pripravíte váš horúci nápoj v priebehu niekoľkých málo sekúnd. Štýlový a výkonný pomocník do kuchyne sa chváli jednoduchým dizajnom v elegantnom matnom nerez prevedení. Kanvice je vyrobená z prvotriednych materiálov a je vybavená skrytým vyhrievacím telesom pre rýchle dosiahnutie varu. Vďaka jej objemu 1,5 l a 2200 wattový uvaríte dostatok vody behom okamihu pre celú rodinu. S ukazovateľom hladiny vody budete mať vždy prehľad o množstve vody v nádobe a praktická výlevka vám zaručí pohodlné zalievanie čaju či kávy bez zbytočného rozlievania na kuchynskú linku.

Svetelný indikátor vás bude vždy informovať o stave kanvice (zapnuté / vypnuté). Kanvica sa umiestňuje na základňu otočnú o 360 ° pre jednoduché zdvíhanie a kladenie. Zaručene oceníte takisto aj výber zo 4 možných nastaviteľných teplôt - 80/85/90/100 ° C. Používanie kanvice je maximálne bezpečné - je vybavená ochranou proti prehriatiu, automatickým vypínaním po dosiahnutí bodu varu a bezpečnostnou poistkou. Protišmykové gumové nožičky zaručujú bezpečnú a pohodlnú manipuláciu so zariadením.

Hlavné prednosti výrobku:

  • Jednoduchý elegantný dizajn
  • Ukazovateľ hladiny vody pre dokonalý prehľad
  • Výber zo 4 nastaviteľných teplôt - 80/85/90/100 ° C
  • Svetelný indikátor prevádzky
  • 360 ° otočná základňa
  • Bezpečné použitie
  • Protišmykové gumové nožičky

Parametre a špecifikácie:

Príkon:
2200 W

Objem:
1,5 l

Farebné prevedenie:
Matné nerez

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,5 l
Vlastnosti Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu
Príkon 2 200 W

Farba

Farba Antikoro
Kód:  SEVRK010
Produktové číslo:  WK 3342

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19