Obnoviť stránku

SEVERIN MY 7105 S POWER nonstop

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN MY 7105 S POWER nonstop

Bezvreckový vysávač ponúka mimoriadne silný výkon v praktickom a elegantnom vyhotovení na jednoduché vysávanie. Chváli sa konštantným sacím výkonom vďaka pokročiléej Multi - Cyclone technológii. Je vybavený HEPA 13 filtrom s dlhou životnosťou, odpadajú tak starosti s neustálymi výmenami drahých sáčkov. Nádoba pre nečistoty má kapacitu 1 l, ktorú vyprázdnite jednoduchým stlačením jediného tlačidla. Údržba a obsluha celého prístroja bude jednoduchá a predovšetkým rýchla.

Neúnavný v boji proti prachu


Spoločne s vysávačom získate bohaté príslušenstvo v podobe prepínateľnej podlahovej hubice Wesselwerk - Eco RD277, prídavnej XL parketovej hubice. Samozrejmosťou je nadstavec na vysávanie čalúneného nábytku a štrbinový nadstavec, to všetko je možné uložiť do priloženej textilnej tašky, kde budete mať všetko pohromade. Nechýba ani extra dlhý kábel a celkový operačný rádius je teda 8 m. Tri pogumované kolieska, po ktorých sa Severin 7105 pohybuje, nepoškodí podlahu a sú tiché.
HEPA filter spoločne s 5-stupňovou filtráciou zabraňuje vyfukovaniu nečistôt do vzduchu, čo ocenia najmä alergici. V prípade, že je potrebné vymeniť filter, upozorní vás LED indikácia. Parkovacie uchytenie hadice zabezpečí stabilnú pozíciu celého vysávača a pomocou ergonomickej rukoväti ho možno prenášať aj jednou rukou. Spríjemnite si upratovanie domácnosti so značkovým vysávačom od spoločnosti SEVERIN.
Hlavné prednosti:

  • HEPA filter
  • Technológia Multi - Cyclone
  • LED indikácia
  • Dlhý kábel
  • Easytouch teleskopická trubica
  • XL Premium hadice
  • Rukoväť Ergo-Soft XL s rýchlospojkou
  • Jednoduchá údržba

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Čalúnenie

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Cyklónový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 800 W

Hlučnosť

Hlučnosť 84 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 25 cm
Výška 27,8 cm
Hĺbka 34,3 cm
Hmotnosť 3,9 kg

Farba

Farba Sivá
Kód:  EAD1552g
Produktové číslo:  MY7105

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16