Obnoviť stránku

Severin MW 7778

Garancia najlepšej ceny
219,90 €

Severin MW 7778

Mikrovlnná rúra predstavuje v dnešnej dobe takmer nenahraditeľného pomocníka, ktorý zaujímavo doplní vašu kuchyňu a zároveň vám ponúkne aj množstvo moderných funkcií. Voľne stojacu mikrovlnnú rúru SEVERIN oceníte hlavne kvôli jej efektívnosti, viacúčelovosti a hospodárnosti. Jej výhodou je veľmi jednoduchá manipulácia a prakticky ľubovoľné umiestnenie. Celkový objem dosahuje 25 l. Hodnota výkonu prezrádza, za aký čas bude jedlo zohriate. Tento model podáva maximálny výkon 900 W. Podľa potreby je možné mikrovlnnú rúru jednoducho regulovať pomocou 10 úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra SEVERIN ponúka bežné manuálne ovládanie. Požadovaný program a jeho dĺžku nastavíte pomocou otočného kolieska. Mikrovlnka SEVERIN má k dispozícii elektronické ovládanie. V digitálnej forme sa zobrazujú všetky funkcie a hodnoty. Vzhľadovo ide o klasický typ zaručujúci univerzálnosť, vďaka tomu skvele zapadne do dizajnu väčšiny kuchýň. Vonkajšie rozmery mikrovlnky sú 29 × 49,5 × 49,5 cm (V × Š × H).

Zásadné prednosti mikrovlnnej rúry s grilom Severin MW 7778

  • Voľne stojaca mikrovlnná rúra SEVERIN dokonale doplní vašu kuchyňu
  • Celkový objem: 25 l
  • Maximálny výkon je až 900 W
  • Máte možnosť vybrať si z 10 úrovní výkonu
  • Dvierka sa otvárajú klasicky do strany
  • Rozmery mikrovlnnej rúry dosahujú 29 × 49,5 × 49,5 cm (V × Š × H)

Vybavenie a funkcia mikrovlnnej rúry Severin MW 7778

Popri základnej výbave bola mikrovlnná rúra SEVERIN obohatená ďalšími funkciami a praktickými riešeniami. Tento typ patrí medzi multifunkčné, pretože k jeho funkciám patrí aj grilovanie. Účelom horúceho vzduchu je dokonalé premiešanie chutí, vôní a hlavne rýchly ohrev pokrmu. Rýchle rozmrazovanie výrazne zníži čas potrebný na rozmrazenie potravín. Lepšiu distribúciu tepla zaistí keramické dno.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Antikoro
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 29 cm
Vonkajšia šírka 49,5 cm
Vonkajšia hĺbka 49,5 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Manuálne, Elektronické
Vlastnosti a funkcie Horúci vzduch, Gril, Rýchle rozmrazovanie, S keramickým dnom

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Výkon grilu 1 200 W

Dizajn

Dizajn Klasický
Kód:  SEVMW029
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7778
Odkazy: Informačný list

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06