Obnoviť stránku

SEVERIN JG 3516

4,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN JG 3516

Elektronický jogurtovač SEVERIN JG 3516 je skvelým pomocníkom na prípravu domácich jogurtov. Pomocou prístroja si rýchlo a ľahko vyrobíte svoj vlastný lahodný a poctivý jogurt, a to ako prírodný, tak aj s ovocím. Jogurtovač vyniká svojim moderným kompaktným dizajnom s transparentným vekom, vďaka ktorému môžete sledovať, ako jogurt v pohároch dozrieva. Sada obsahuje 7 pohárov s objemom 150 ml s bielym plastovým viečkom. V jednej várke si tak môžete podľa svojej chuti pripraviť niekoľko druhov rôzne ochuteného jogurtu, čím výrazne ušetríte spotrebovanú energiu aj svoj čas.
Hlavné prednosti

  • ľahká výroba domácich poctivých jogurtov
  • moderný kompaktný dizajn okrúhleho tvaru
  • transparentné veko
  • 7 pohárov s objemom 150 ml s plastovým viečkom
  • tichý chod a nízky príkon
  • vypínač s kontrolkou prevádzky
  • špeciálny číselník na nastavenie doby zretia

Prednosťou jogurtovača je jeho tichý chod, ktorý vás nebude rušiť, a nízky príkon iba 13 W. Na jeho prednej strane sa nachádza červený vypínač s kontrolkou prevádzky, ktorý slúži na zapnutie a vypnutie. Vymoženosťou je aj špeciálny číselník na jednoduché nastavenie doby zretia. Mnoho ľudí si nevie predstaviť raňajky bez čerstvého jogurtu, výborný je aj na olovrant. Jogurt ako kysaný mliečny výrobok je veľmi dobre stráviteľný a pomáha obnovovať črevnú mikroflóru. Doprajte si vynikajúci domáci jogurt a kúpte si tento jedinečný jogurtovač.
Parametre a špecifikácia:
Výkon:
13 W
Objem:
1 050 ml
Rozmery:
227 × 112 × 233 mm
Farba:
biela

 
Kód:  SEVJG004
Produktové číslo:  JG3516

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13