Obnoviť stránku

Severin FS 3609

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Severin FS 3609

Vákuované potraviny vydržia oveľa dlhšie. To je známa vec už od pradávna. Ak potrebujeme potraviny s dlhou trvanlivosťou, obhliadame sa v obchodoch po vákuovaných potravinách. Čo by ste však povedali tomu, keby ste si potraviny mohli vákuovať sami doma? Slúži na to vákuová zváračka fólií Severin FS 3609. A presne tu platí, že sa jedná o investíciu, ktorá sa vám niekoľkonásobne bohato vráti.

Vákuová zváračka Severin FS 3609 je vybavená plne automatickým procesom odsávania a zvárania sáčkov s výkonom 170 W. Vložíte do nej až 5 sáčkov s rozmermi 20 × 29,3 cm. Vďaka kontrolke budete informovaní o prebiehajúcom procese vákuovania alebo zvárania. Pri zmrazených potravinách zachová ich prirodzenú chuť a farbu. Navyše zabraňuje poškodeniu potravín pri premrazení. S vákuovou zváračkou Severin FS 3609 nezostanú potraviny len dlhšie čerstvé, ale zachovajú si tiež nutričné hodnoty. Ideálne pre sous-vide varenie - kuchárska metóda, pri ktorej sa využíva príprava potravín vo vzduchotesnom umelohmotnom obale, a to vo vodnom kúpeli s kontrolovanou teplotou.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Zváračka fólií

Vlastnosti a funkcie

Maximálna šírka zvaru 29,3 cm
Kód:  SEVVA001
Produktové číslo:  FS 3609

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04