Obnoviť stránku

Severin AT 9732

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Severin AT 9732

Severin je nemecká značka, ktorej portfóliom je výroba elektroniky do domácnosti. Zaoberá sa výrobou a distribúciou svojich výrobkov už 50 rokov v krajinách Európy ako Francúzsko, Španielsko, Švédsko, Holandsko, Taliansko a Poľsko.

Nie je lepšie raňajky, než si dať čerstvý, práve pripravený chrumkavý toast s džemom. Je jedno, či máte radšej hrubšie alebo tenký, vždy bude krásne dozlatista opečený. Tento hriankovač značky Severin vďaka dvom slotom zabezpečí, že vaše toasty budú vždy dochrumkava opečené. Telo hriankovače je ukryté pod odolným, fialovo lakovaným nerezovým plášťom v klasickej a slušivom dizajnu.

Pre milovníkov toastov

Elegantný hriankovač s výkonom 1000 W vás prekvapí množstvom praktických funkcií. Vybrať si môžete z nastaviteľného stupňa opekania, rozmrazovanie a opätovného opekania pečiva. Funkcia lift vám zaručí ľahké vybratie malých toastov. Ak chcete prerušiť opekanie, máte k dispozícii tlačidlo pre vypnutie. Pre jednoduché vyberanie omrviniek má sendvičovač odnímateľnú priehradku, ktorú možno jednoducho vysypať. Vďaka tomuto výrobku dosiahnete excelentných výsledkov a pomocou funkcie centrovanie plátkov chleba pre rovnomerné opečenie z oboch strán.
Praktický a elegantný sendvičovač sa tak bezpochyby stane ozdobou vašej kuchyne.
Navyše vás poteší možnosť navíjanie prívodného kábla, vďaka ktorému je možné spotrebič lepšie uskladniť v čase, keď ho už nebudete potrebovať.

Parametre a špecifikácie

Výkon:
1000 W

Farebné prevedenie:
nerez - fialová

Funkcie:

  • 2 opekacie štrbiny
  • nastaviteľný stupeň opekania
  • funkcia rozmrazovanie, ohrievanie
  • funkcia lift - vysoko výsuvný systém pre jednoduché vybratie malých toustov
  • elektronicky nastaviteľných 7 stupňov opekania
  • vyberateľný tácka na omrvinky
  • tepelne izolovaný plášť
  • navíjanie prívodnej šnúry

Rozmery:
344 x 170 x 115 mm

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Fialová

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Materiál Nerez

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Regulácia opekania, Rozmrazovanie, Vysoký zdvih, Centrovanie
Kód:  SEVTO003
Produktové číslo:  AT 9732

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12