Obnoviť stránku

SEVERIN AT 2590

4,8 34 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
44,90 €

SEVERIN AT 2590

Doprajte si chrumkavé a chutné toasty na raňajky, desiatu či na večeru. Hriankovač SEVERIN AT 2590 je opatrený vysoko kvalitným a tepelne izolačným puzdrom z nerezovej ocele. Moderný dizajn hriankovača vkusne zapadne do akéhokoľvek interiéru. Špeciálne centrovanie zaistí obojstranné prepečenie toastov. Ovládanie hriankovače SEVERIN AT 2590 je vďaka elektrickému nastavenie teploty a rozmrazovaniu úplná hračka. O všetkom budete informovaní pomocou praktickej kontrolky pečenia.Prístroj disponuje poistkou proti vzpriečeniu chleba a integrovaným držadlom na pečivo. Všetky omrvinky zachytí miska, ktorú veľmi jednoducho vyberiete a vysypete.


Kľúčové vlastnosti hriankovača SEVERIN AT 2590

  • Opatrený vysoko kvalitným a tepelne izolačným puzdrom z nerezovej ocele
  • Špeciálne centrovanie zaistí obojstranné prepečenie toastov
  • Elektronické nastavenej teploty hriankovača SEVERIN AT 2590
  • Praktická kontrolka pečenia
  • Prístroj disponuje poistkou proti vzpriečeniu chleba
  • Integrované držadlo na pečivo
  • Hriankovač SEVERIN AT 2590 s odnímateľnou miskou na omrvinky

Vysoko kvalitné a tepelne izolačné nerezové puzdro

Hriankovač SEVERIN AT 2590 je opatrený vysoko kvalitným a tepelne izolačným puzdrom z antikorovej ocele.

Chrumkavé toasty z oboch strán

Vychutnajte si skvele pripravené toasty z oboch strán. Hriankovač SEVERIN AT 2590 je totiž vybavený špeciálnym centrovaním, ktoré zaistí rovnomerné opečenie toastov z oboch strán. Výsledkom sú krásne chrumkavé toasty.

Hriankovač SEVERIN AT 2590 s jednoduchým ovládaním

Hriankovač SEVERIN AT 2590 vám umožní zvoliť si úroveň zahriatia a rozmrazenia. Ovládanie je veľmi rýchle pomocou elektronického nastavenie opekacích stupňov. O všetkom budete informovaní pomocou praktickej kontrolky pečenia. O vašu bezpečnosť sa postará poistka proti vzpriečeniu chleba.

Integrovaný nadstavec na pečivo

Ak máte doma zmrazené pečivo, na ktoré ste práve dostali chuť, iste vás hriankovač SEVERIN AT 2590 poteší integrovaným nadstavcom na pečivo, ktorý vám uľahčí následné rozmrazenie.

Hriankovač SEVERIN AT 2590 s odnímateľnou miskou na omrvinky

Všetky omrvinky z pečiva sa zachytia v odnímateľnej miske, ktorú veľmi jednoducho vysuniete a vysypete. V prípade potreby ju môžete umyť pod tečúcou vodou. Misku vyčistite až bude hriankovač SEVERIN AT 2590 úplne chladný.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 400 W
Materiál Nerez
Počet hrianok 4

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Nastavenie času opekania, Regulácia opekania, Rozmrazovanie, Tlačidlo okamžitého ukončenia, Poistka proti spriečeniu chleba, Centrovanie, Svetelná signalizácia, Rozpekač
Príslušenstvo Vyberateľná miska na omrvinky, Nadstavec na zapekanie pečiva

Farba

Farba Antikorová

Typ zásuvky

Krajina Česko
Kód:  SEVTO540
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AT 2590

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02