Obnoviť stránku

SEVERIN AT 2287

5 1 hodnotení
27,70 €

SEVERIN AT 2287

Patria hrianky k vašim obľúbeným pokrmom, ale nevlastníte potrebné vybavenie na ich prípravu a nechcete ich smažiť na oleji? V tom prípade by vašej pozornosti nemal uniknúť hriankovač SEVERIN. Tento model zvládne pripraviť dve polovice opečeného chleba zároveň. Obľúbite si ho aj pre jeho rozmrazovaciu funkciu. Tá príde vhod predovšetkým, ak máte zásoby pečiva v mrazničke. Jednoducho si nastavíte, ako prepečené toasty si dáte. Ak budete musieť nečakane odísť, možno hriankovač okamžite vypnúť stlačením tlačidla. Automatické vypnutie ocenia tí, ktorí pri príprave jedla často odbiehajú preč. Rozmrazovanie pečiva bude úplne jednoduché, pretože je vybavený pre tieto prípady nadstavcom. Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, akým je plast.

Hriankovač SEVERIN AT 2287 Príslušenstvo
Hriankovač SEVERIN AT 2287 Bočný pohľad

Hlavné prednosti hriankovača SEVERIN AT 2287

  • Hriankovač určený na rýchlu a jednoduchú prípravu hrianok
  • Naraz vie pripraviť dve polovice chleba
  • Nastaviteľná intenzita opekania
  • Chlieb sa nevzprieči zásluhou poistky
  • Dokáže sa automaticky vypnúť
  • Tento model pracuje s príkonom 700 W

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 700 W
Materiál Plast
Počet hrianok 2

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Regulácia opekania, Tlačidlo okamžitého ukončenia, Poistka proti spriečeniu chleba, Automatické vypnutie, Rozpekač
Príslušenstvo Nadstavec na zapekanie pečiva

Farba

Farba Čierna
Kód:  SEVTO600
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AT 2287

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13