Obnoviť stránku

Logitech Cordless Desktop LX710

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Cordless Desktop LX710

Luxusné bezdrôtový set laserové myši a multimediálna klávesnica, ktorá je vybavená veľkým množstvom špeciálnych tlačidiel pre úpravu fotografií a prehrávanie hudby. Navyše je klávesnica vybavená pokročilými prvkami pre jednoduchšie ovládanie a využitie nových funkcií moderného operačného systému Microsoft Windows 7 ako je napríklad otáčanie strán dokumentu stlačením jediného tlačidla. Na klávesnici nájdete aj programovateľné tlačidlá, vďaka ktorým možno spúšťať obľúbené hry či aplikácie, rýchlo a ľahko otvoriť adresár alebo internetovú stránku. samozrejmosťou sú ovládacie prvky pre spustenie e-mailovej aplikácie, okamžitých správ IM alebo komunikačného programy ako je napríklad Skype.
Bezdrôtová myš obsahuje špičkový laserový senzor pre presný pohyb a naklápacie koliesko umožňujúce posúvať sa hore a dole aj zo strany na stranu. Disponuje rozlíšením 800 DPI a piatimi programovateľnými tlačidlami.
Maximálne pohodlnú prácu zabezpečuje mäkký povrch klávesnice a nastaviteľný sklon v 3 stupňoch. Pripojenie je možné cez rozhranie USB.
Parametre a špecifikácie:
Myš:
Počet tlačidiel: 5
Rolovacie koliesko: štvorsmerné
Rozlíšenie: 800 DPI
Napájanie: 2 x AA batérie (odporúčané NiMH)
Klávesnica:
Multimediálne tlačidlá
Napájanie: 2 x AA batérie (odporúčané NiMH)
Pripojenie:
USB
Systémové požiadavky:
Windows XP/Vista
1 x USB port
CD-ROM
Obsah balenia:
Klávesnica
Laserová myš
Bezdrôtový prijímač
4 x AA batérie
CD so softvérom
Inštalačná príručka
Kód:  MC022a
Produktové číslo:  967670-1128

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11