Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Serverové pevné disky

Serverové pevné disky sú určené nielen pre klasické servery, ale aj dátové centrá, cloudové úložiská a profesionálne systémy NAS. Ich hlavnou devízou je schopnosť zapisovať obrovské objemy dát pri nepretržitej prevádzke 24/7, a to všetko pri výrazne vyššej výdrži, než akú ponúknu disky pre stolné počítače. Veľmi často je vo výbave serverových diskov taktiež ochrana proti vibráciám a pokročilé systémy korekcií chýb. Všetky uvedené vlastnosti z nich robia ideálny nástroj na nasadenie v diskových poliach RAID.

Pokračovať
Spresniť parametre
24 položiek

Serverové pevné disky

Rozhranie SAS

HDD pre prevádzku 24x7 v serveroch, ale aj pracovných a diskových staniciach vyžaduje vysokú spoľahlivosť a rýchly prístup k dátam. Vyberte si zo širokej ponuky pevných diskov so sériovým rozhraním SAS, ktoré zaisťujú vysokú prenosovú rýchlosť a jednoduché pripojenie.

Pevné disky pre NAS servery

Špeciálny rad HDD pre NAS servery ponúka spoločnosť Western Digital. Edícia má červenú farbu a vyniká spoľahlivosťou, nízkou spotrebou a účinnou ochranou dát. Širokú ponuku vysoko kvalitných serverových pevných diskov nájdete tiež pod značkou Seagate.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14