Obnoviť stránku

sense Peanut

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

sense Peanut

Zabudnite na klasické a zastarané teplomery a voľte z moderných vymožeností dneška. Minimalistické rozmery výrobku pôsobí naozaj nenápadne a vo vašom interiéri tak nebude pôsobiť nijako rušivo. Zariadenie komunikuje s mobilným telefónom cez Bluetooth. Podporuje operačné systémy iOS 8.0+ a Android 4.3. Dlouhá výdrž baterie dovoluje stálý provoz po dobu až 6 měsíců. Mať informácie o meranej teplote tak prehledne a moderne vedia len Sense Peanut. 

kľúčové vlastnosti

  • Pre meranie teploty
  • Minimalistické rozmery zariadenia
  • Dlhá výdrž batérie (až 6 mesiacov)
  • Snímač napája klasická ľahko vymeniteľná plochá batéria CR2032
  • Štatistika teplôt v prehlednej mobilnej aplikácii

Jednoduchá inštalácia

V príslušenstve nájdete pútko pre upevnenie na opasok, krúžok na kľúčenku a nálepky pre prilepenie na stenu. Umístit tak zařízení přesně dle vašich požadavků je otázkou pár malých okamžiků. Aj zvukovú vizualizáciou môžete využiť. Po stlačení tlačidla zahrá reproduktor na snímači tri vzostupnej tóny, ak je teplota nad limitom, tri rovnaké tóny v limite a tri zostupnej pre teplotu pod limitom. 

Doplňujúce informácie:
hmotnosť:
7,5 g

Kód:  MOTH02
Rozšírená záruka: +36 mesiacov
Produktové číslo:  SE-PTH01-EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06