Obnoviť stránku

SENS'O'ROLL 50

Príslušenstvo k tovaru

SENS'O'ROLL 50

SENS'O'ROLL 50 je luxusná oranžový dvojitý masážna lopta s priemerom 50 centimetrov s maximálnou nosnosťou 300 kilogramov.Tento unikátny lopta je veľmi mäkký a dokonale pružný, tvorený dvoma pologuľami, ktoré sú spojené užšie strednou časťou pripomínajúci jazdecké sedlo.Tento lopta je ideálnym pomocníkom pre vylepšenie stability a herné motorickej aktivity, je veľmi univerzálny, možno ho využiť aj pre fyzioterapiu hendikepovaných.Svoje uplatnenie nachádza tiež pri zdokonaľovaní a vývoji bežného pohybu detí, posilňovanie svalov a hipoterapii.Vďaka polguľatým masážnym výstupkom sa aktívne podieľa na zvýšenie krvnej mikrocirkulácie a odbúravanie celulitídy.Umožňuje cvičenie vo dvoch.Výrobok je vhodný pre deti od 3 rokov veku.
Špecifikácia:
Farebné prevedenie: oranžová Priemer: 50 cm Dĺžka: 80 cm Nosnosť: 300 kg Obsah balenia: loptu, redukcia pumpičky na bicykel, dva štuple, brožúrka s cvikmi
Kód:  HRA916e

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18