Obnoviť stránku

Sennheiser RS 165

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser RS 165

Vychutnajte si svoj obľúbený film, seriál, poprípade každodennú porciu muziky tak, ako nikdy predtým. Verte, že to, čo počujete, prekoná všetky vaše predchádzajúce predstavy. Bezdrôtová zostava Sennheiser RS 165 je navrhnutá pre tých najnáročnejších zákazníkov.

Kľúčové vlastnosti

  • Výnimočná hudobná reprodukcia
  • Hlboké basy (funkcia dynamického posilnenia basov)
  • Revolučné dobíjanie batérií
  • Pohodlné slúchadlá aj pri dlhšom používaní, zabudované tlačidlá na slúchadlách
  • Dosah signálu až 30 metrov
  • Vysielač umožňuje prevádzku až 2 slúchadiel HDR 165

Výnimočná hudobná reprodukcia bez kompromisov

Vnútri mušlí nájdete dva vysoko výkonné dynamické reproduktory. Tie sú opatrené silnými neodymovými magnetmi. Spoločne dokážu reprodukovať aj ten najmenší zvuk, a to vrátane veľmi hlbokých basov. Nechýba ani funkcia dynamického posilnenia basov, ktorá vyšperkuje hudbu k úplnej dokonalosti.

Pokiaľ ide o technické riešenie ako také, zostava pozostáva zo slúchadiel a HDR 165 a vysielača TX 165. Tieto dve zariadenia medzi sebou komunikujú bezdrôtovo. Využívajú digitálny signál a najnovší systém nekomprimovaného prenosu dát. Vďaka tomu nestráca hudba pri prenose na svojej kvalite a vy si tak môžete vypočuť presne to, čo skladateľ, prípadne režisér chcel, aby ste počuli.

Dokonalosť vo všetkých smeroch

Okrem výnimočnej hudobnej reprodukcie na vás čaká tiež celý rad inteligentných riešení na čele s revolučným nabíjaním batérií slúchadiel. Vnútri každej mušle nájdete jednu a každá vydrží až 18 hodín nepretržitého prehrávania. Potom potrebujú batérie dobiť. Skvelou správou je, že môžete zabudnúť na ich vyberanie, prípadne manipuláciu s nimi. Slúchadlá stačí len položiť na vysielač TX 165, čím dobíjanie začne automaticky. Vždy keď práve nepočúvate, slúchadlá sa dobíjajú. Poteší aj pohodlný ergonomický dizajn umožňujúci jednoduché prispôsobenie každému poslucháčovi či integrované tlačidlá umiestnené na jednej mušli. V neposlednom rade oceníte aj dosah vysielaného signálu až 30 metrov. Vašu každodennú nálož obľúbenej muziky si tak môžete vychutnať kdekoľvek po dome.

Doplňujúce informácie:

Odstup signál/šum: 85 dBA
Akustický tlak: 106 dB, (1 kHz, 1 Vrms)
Vstup: 3,5 mm jack

Obsah balenia:
Slúchadlá HDR 165
Nabíjačka (zdroj) s redukciami pre viac krajín
Signálny kábel
Vysielač TX 165
3,5 mm/6,3 mm adaptér
AAA NiMH nabíjací akumulátor 2×
Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JM171k
Produktové číslo:  505562
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04