Obnoviť stránku

Sennheiser PC 373D

4,1 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser PC 373D

Uprostred dokonalého priestorového zvuku ľahko zabudnete na okolitý svet a úplne sa sústredíte na realitu hry. Nič vám nenahradí zvukovú kvalitu, štýl a komfort. A preto si ľahko zvyknete na vyšší level herného headsetu, ktorý vám toto všetko ponúkne vo výdatnej porcii. Higendová akustika dáva záruku audiofílneho zvuku s dokonalou priestorovou orientáciou Dolby 7.1 Surround, čo znamená reprodukciu s perfektnou čistotou a presnosťou definície zvukov v priestore.

Kľúčové vlastnosti

  • Nekompromisný headset pre najnáročnejších hráčov
  • Dokonalá orientácia v priestore hry (Dolby 7.1 Surround)
  • Presné vnímanie každého zvukového detailu (vyspelá reprodukčná technika)
  • Jednoduché prispôsobenie zvuku vašim požiadavkám
  • Zachovanie pohodlia vďaka priedušným náušníkom
  • Dialógy v kryštalickej čistote (profesionálny noise-cancelling mikrofón)
  • Jednoduché odpojenie vlastného mikrofónu (len vztýčime ramienko a nikto vás nepočuje)

Len to najlepšie

Tento nový model je pokračovateľom bestselleru PC 363D s dokonalejším dizajnom a novým softvérom pre ľahšie prispôsobenie sa konkrétnym požiadavkám. Získate tiež ekvalizér pre dokonalé prispôsobenie vašim herným požiadavkám. Pri počúvaní hudby zapnete jednoducho Off a získate úplne neutrálne, ničím neovplyvnené počúvanie. Headsetu zostáva vybavenie veľmi pohodlnými, príjemne mäkkými náušníkmi, v ktorých sú uši úplne voľne odvetrávané.

Stále v spojení

Vďaka vysoko kvalitnému mikrofónu s perfektne nastaveným algoritmom pre redukciu šumu vám headset garantuje zvukovo úplne čistú komunikáciu so svojím tímom bez narušenia okolitým hlukom. Výhodná možnosť výberu z troch tónových filtrov umožní nastaviť, ako hlasno počujete svoj vlastný hlas v komunikácii. To zabráni zbytočne hlasným prejavom alebo naopak nebudete musieť kričať do mikrofónu. Vypnutie mikrofónu je ľahké - zdvihnete ramienko.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC
Kód:  JM112g7
Produktové číslo:  506528
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04