Obnoviť stránku

Sennheiser MOMENTUM M2 AEI Black

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser MOMENTUM M2 AEI Black

Máte po krk štuplov so zamotaným káblom a nezáživným zvukom? So slúchadlami Sennheiser Momentum naberie počúvanie hudby úplne nový rozmer. Doprajte si nezabudnuteľný umelecký zážitok a vychutnajte si elegantný dizajn, ktorý sľubuje maximálny komfort pri nosení.

Kľúčové vlastnosti

  • Hladká poťahová látka nedrie uši ani pri dlhodobom nosení
  • Vyvážený zvuk
  • Kompatibilita s operačným systémom Android
  • Odpojiteľný kábel je možné ľahko vymeniť

Odolnosť a pohodlie na prvom mieste

Skladacími posuvníkmi pre ľahšie uloženie do vrecka alebo batožinu zrejme Sennheiser Momentum až tak neprekvapí. Tromfom týchto slúchadiel je však odolná konštrukcia z antikórovej ocele a priedušná poťahová látka Alcantara. Nežnejšie než ona objíme váš sluch skutočne máločo.

Pre klasické aj inteligentné zariadenia

Geniálny kompromis medzi výškami a basmi zaručuje okrem citlivosti 113 dB tiež impendancia o hodnote 18 ohmov. Slúchadlá výrobcovia optimalizovali ako pre počúvanie na bežných MP3 prehrávačoch, tak na inteligentných telefónoch a iných mobilných zariadeniach s operačným systémom Android.

Vymeniteľný kábel

Sennheiser Momentum korunuje štýlová čierna farba a šikovný mini ovládač hlasitosti, s ktorým môžete dokonca prijímať hovory. Okrem toho majú aj odpojiteľný kábel, ktorý možno v prípade poškodenia ľahko a lacno vymeniť.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JM165b1a
Produktové číslo:  506249
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03