Obnoviť stránku

Sennheiser MOMENTUM ivory

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser MOMENTUM ivory

Sennheiser, jeden z lídrov produktov v oblasti zvuku, predstavuje slúchadlá MOMENTUM. Slúchadlá vo farbe slonoviny dobre odfiltrovávajú okolité zvuky aj v hlučnom prostredí. Vďaka dynamickým meničom ponúkajú slúchadlá Sennheiser nekompromisný zvuk s nádhernými detailmi a s priestorovým prednesom.

Slúchadlá veľmi ľahkej konštrukcie využívajú v dizajne kvalitné materiály vrátane antikorovej ocele. Komfortné náušníky vyrobené z jemnej kože vyvíjajú len malý tlak na uši a disponujú otočným systémom o 360°. Slúchadlá majú vo výbave dvojicu výmenných jednostranných káblov, jeden s ovládačom a mikrofónom, u ktorého je zaručená podpora produktov Apple. Pri počúvaní je možné prijať alebo odmietnuť hovor, spustiť hudbu, zmeniť skladbu a ovládať hlasitosť. Kábel z pravej mušle je odpojiteľný, a tak sú slúchadlá použiteľné na akomkoľvek zariadení s konektorom 3,5 mm Jack.

Obsah balenia:

1x Slúchadlá MOMENTUM
1x Kábel s diaľkovým ovládaním a mikrofónom
1x Audio kábel
1x Puzdro na prenášanie
1x Príručka

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  JM164x3
Produktové číslo:  MOMENTUM ivory
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18