Obnoviť stránku

Sennheiser MM 50 iP čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser MM 50 iP čierna

Slúchadlá Sennheiser MM 50 iP ponúkajú komfortné používanie s ovládaním telefónu, ktoré máte ihneď po ruke. Oceníte inteligentné ovládanie so zabudovaným mikrofónom, pomocou ktorého prijmete hovor a aktivujete Voice Control. Všetko bez nutnosti mať v ruke mobilný telefón. Pritom je možné ovládať hlasitosť alebo prehrávanie hudby.

Samozrejmosťou je vysoko kvalitný zvuk. Svoju obľúbenú hudbu si vychutnáte s prirodzenejším a čistejším zvukom. Slúchadlá Senheiser MM 50 iP vás prekvapia aj skvelou elimináciou okolitého ruchu. V balení nájdete niekoľko výmenných ušných adaptérov, s ktorými môžete vyraziť aj do rušných ulíc, bez toho aby ste pocítili zhoršenú kvalitu zvuku alebo nižšiu hlasitosť.

Dynamický systém triedy high-end využíva neodymové magnety pre zaistenie nekompromisného zvukového podania. Zvukové vlastnosti tak dosahujú tieto parametre - impendancia 16 Ohm, frekvenčný rozsah 18 – 22 000 Hz a citlivosť 106 dB pri kHz. Integrovaný mikrofón má frekvenčný rozsah 80 – 15 000 Hz.

Parametre a špecifikácia:

Frekvencia mikrofónu:
Od - 80 Hz
Do - 15 000 Hz

Citlivosť:
40 dBV/Pa

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JM080m1a
Produktové číslo:  4044156031316
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13