Obnoviť stránku

Sennheiser IE80 S

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser IE80 S

Môžu slúchadlá do uší obstáť u audiofilov v konkurencii klasických, uzavretých výrobkov? Ak ich vyrába Sennheiser, tak rozhodne môžu! Slúchadlá Sennheiser IE80 sú navrhnuté tak, aby obstáli aj v tých najnáročnejších situáciách, a zároveň boli ľahučké a pohodlné. Majú dynamický rozsah 10 až 20 000 Hz, kábel s dĺžkou 1,2 metra je pohodlne vedený za ušami, súčasťou balenia sú aj klipy na uši, ktoré slúchadlá za všetkých okolností udržia na mieste. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Sennheiser IE80

  • Špičkové slúchadlá k špičkovým prenosným prehrávačom
  • Veľmi odolná konštrukcia s možnosťou jednoduchej výmeny kábla
  • Excelentne tlmí okolitý hluk
  • Veľmi pohodlné slúchadlá, ktoré ani po dlhej dobe netlačí v ušiach
  • Kvalitné komponenty pre maximálny pôžitok zo zvuku
  • Slúchadlá sú dodávané v ochrannom cestovnom puzdre

Malé slúchadlá pre audiofilov

Ak ste vlastníkmi niektorého z vysoko kvalitných prenosných audio prehrávačov, možno máte problém k nim nájsť podobne kvalitné slúchadlá. Sennheiser IE80 by vám mohli urobiť radosť. S dynamickým rozsahom 10 – 20 000 Hz vykreslí každý, aj ten najmenší, detail a vy si tak môžete svoju obľúbenú hudbu vychutnať skutočne plnohodnotne. 

Slúchadlá na pohodlné dlhé nosenie

Vďaka náušníkom z pamäťovej peny Comply sa slúchadlá dokonale prispôsobia tvaru vášho zvukovodu. To má dve výhody: Po prvé dokonale tlmia okolitý hluk a vám sa do počúvania nebude miešať šum okolia. Po druhé sú slúchadlá Sennheiser veľmi pohodlné a nebudú vás v ušiach tlačiť. Pre vás to znamená dlhé hodiny ničím nerušeného počúvania. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá
Kód:  JM134a1
Produktové číslo:  507448
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16