Obnoviť stránku

Sennheiser IE 80

4,7 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sennheiser IE 80

Slúchadlá Sennheiser IE 80 sú inovovaným nástupcom modelu IE 8, ktorý bol dlho nekompromisnou špičkou medzi drobnými slúchadlami k prenosným prehrávačom.Nájdu využitie u profesionálnych hudobníkov či zvukárov, rovnako ako majiteľov kompaktných prehrávačov vyššej kvalitatívnej triedy. IE 80 sú súčasnou vlajkovou loďou exkluzívneho radu IE, majú dynamické reproduktory so silnými neodymovými magnetmi a špeciálne riešenou ozvučnicou.
Audiofilný zvuk z drobných slúchadiel je šírený priamo do zvukovodu.Vďaka tejto konštrukcii je tlmenie veľmi účinné a vnímanie okolitého hluku je potlačené až o 26 decibelov.Preto si môžete vychutnať mimoriadne množstvo detailov, veľmi presnú reprodukciu, množstvo nízkych kmitočtov a celkovo mimoriadne živý a verný zvuk.V ponuke funkcií je možnosť regulovať aj prezenciu hlbokých tónov.
Pre dlhodobo spokojné užívanie týchto slúchadiel hovorí okrem pevnej ozvučnice s kovovým vzhľadom aj podpora jednoduchej výmena káblika.Slúchadlá sú dodávané s exkluzívnym pevným púzdrom a s výrazne rozšírenú sadou odlišných ušných adaptérov z rôznych materiálov, premyslenou konštrukciou a v rôznych veľkostiach.Získate tiež jemný nástroj na čistenie.
Kľúčové prvky:

  • Dynamický reprodukčný systém so schopnosťou mimoriadnej zvukovej presnosti a čistoty.
  • Veľmi odolná konštrukcia s možnosťou výmeny káblov.
  • Možnosť ručne regulovať množstvo nízkych frekvencií v reprodukcii.
  • Kompatibilný so všetkými kvalitnými prenosnými prehrávačmi (iPod, iPhone, iPad atď).
  • Excelentné tlmenie okolitého zvuku (až o 26 dB).


 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná
Kód:  JM134
Produktové číslo:  504771
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13