Obnoviť stránku

Sennheiser IE 8 iP

4,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sennheiser IE 8 iP

Štúdiové slúchadlá Sennheiser IE 8 ponúkjúa úplne nekompromisnú kvalitu reprodukcie, ktorú ocenia najmä hudobníci a najnáročnejší používatelia. Majú dynamické reproduktory so silnými magnetmi a špeciálne riešenou ozvučnicou. Tieto slúchadlá poskytujú zvuk na vynikajúcej HiFi úrovni, s mnohými podrobnosťami zvuku a so silným, neskresleným basovým základom. Ich zvuk je mimoriadne vyrovnaný a pôsobí veľmi živým, audiofilne verným zvukom. Môžete si dokonca doladiť výkon v oblasti nízkych kmitočtov presne podľa vašich preferencií.
Zvukový prejav týchto slúchadiel je celkom porovnateľný s rozmernými slúchadlami vyššej kategórie pre domáce použitie. Ich akustické prednosti využijete po pripojení k prehrávačom s vysokou zvukovou kvalitou a pri využívaní vysokých dátových tokov. So slúchadlami máte úplnú istotu, že z prehrávača počujete absolútne maximum, ktoré poskytuje. Slúchadlá Sennheiser IE 8 veľmi výrazne tlmia okolitý hluk. Sú vhodné pre dlhodobé bezstarostné používanie, ktorému pomáha výmenný kábel. Dodávajú sa s výrazne rozšírenou súpravou odlišných ušných adaptérov z rôznych materiálov, odlišnej konštrukcie a v rôznych veľkostiach.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JM134b
Produktové číslo:  IE 8 iP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17