Obnoviť stránku

Sennheiser HD 598

5,0 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser HD 598

Otvorené dynamické slúchadlá Sennheiser HD 598 zaujmú vynikajúcou zvukovou kvalitou a podareným dizajnom. Vynikajú excelentne priestorovým prednesom, ktorý zaisťuje špeciálny Surround Reflector. Sú vybavené systémom EAR (Ergonomic Acoustic Refinement - patent Sennheiser), vďaka ktorému je cesta zvuku do ucha úplne optimálna a vyznie celkom prirodzene a verne. Mimoriadne silné neodymové magnety pohybujú cievkou a membránou z materiálu Duofol, čo zaručuje vernú a živú reprodukciu vrátane všetkých špičkových hudobných detailov. Pokročilý materiál mušle obmedzuje vznik a šírenie vibrácií a zároveň znižuje skreslenie v hudobnom obraze.
Konektivitu slúchadiel obstaráva 6,3 mm jack na ľahko odnímateľnom kábli. Jeho nový bajonetový spôsob uchytenia umožňuje mimoriadne jednoduchú manipuláciu. HD 598 realizujú výrazné prepojenie estetiky a technickej vycibrenosti. Kombinácia jemného béžového sfarbenia s tmavým drevom, kovovými doplnkami a tmavo hnedým polstrovaním mušle vytvárajú mimoriadne exkluzívny a luxusný vzhľad. Zhodnotíte technické údaje a preveríte kvalitu reprodukcie posluchom, zistíte, že ide o kombináciu najlepšieho s najlepším. Presne zvolená geometria tvaru membrány minimalizuje harmonické skreslenie počas reprodukcie a rúno (vysoko odolné a pod veľkým tlakom lisované) znižuje harmonické skreslenie pod 0,1%. Frekvenčný rozsah siaha od 12 do 38 500 Hz.
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Hnedá
Kód:  JM160
Produktové číslo:  HD 598
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19