Obnoviť stránku

Sennheiser HD 579

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser HD 579

Model HD 579 zastupuje mimoriadne vysoký stupeň kvality reprodukcie, ktorá dosahuje takmer audiofilné úrovne, za ústretovú cenu. Excelentné meniče Sennheiser sú zárukou vynikajúceho zvuku, ktorý splní požiadavky skúsených milovníkov hudby. Zároveň slúchadlá vyzerajú atraktívne a sú nesmierne pohodlné. Počúvajte a objavujte netušené nuansy produkcie.

Kľúčové vlastnosti

  • High-end výkon za dobrú cenu
  • Patentované meniče s vyváženým zvukom
  • Presné smerovanie vĺn technológií E.A.R
  • Atraktívne a ergonomické tvarovanie
  • Mäkké vymeniteľné náušníky s vynikajúcim komfortom
  • Robustný odpojiteľný kábel (3m s 6,3mm jackom + redukcia na 3,5 mm jack)

Zvuk aj spracovanie

Model vyzerá luxusnejšie, než vypovedá jeho cena. Poteší vás v každom ohľade. S dizajnovými prvkami, ako sú matné metalické detaily a štýlové šede naladenie, vyzerajú slúchadlá rovnako dobre, ako hrajú. Elegancia skrýva mušle plnej veľkosti s premysleným tvarovaním a mäkkým polstrovaním, takže rozhodne nebudú tlačiť ani pri dlhom počúvaní. Ide teda o rozumnú kúpu slúchadiel s výhodným pomerom výkon/cena.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná
Kód:  JM158h
Produktové číslo:  506830
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04