Obnoviť stránku

Sennheiser HD 518

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser HD 518

Kvalitné otvorené HiFi slúchadlá Sennheiser HD 518 ponúkajú množstvo skvelého zvuku za dostupnú cenu. Sú vybavené systémom E.A.R.(Eargonomic Acoustic Refinement - patent Sennheiser), vďaka ktorému je cesta zvuku do ucha optimálna a vyznie celkom prirodzene a verne. Mimoriadne silné neodymové magnety pohybujú cievkou a membránou z materiálu Duofol, čo zaručuje vernú a živú reprodukciu vrátane všetkých špičkových hudobných detailov. Pokročilý materiál mušle obmedzuje vznik a šírenie vibrácií a zároveň znižuje skreslenie v hudobnom obraze. Konektivitu slúchadiel obstaráva 6,3 mm jack na ľahko odnímateľnom kábli. Jeho nový bajonetový spôsob uchytenia umožňuje mimoriadne jednoduchú manipuláciu.
Vďaka mimoriadne dobrej reprodukcii a vynikajúcemu pomeru výkon/cena sú HD 518 ideálnym vstupom do sveta HiFi. Ich vyvážený zvuk využíva možnosti reprodukcie kmitočtov od 14 do 26 000 Hz. Slúchadlové mušle sú vykonané v atraktívnej antracitovej čiernej s efektným mriežkovaním otvorenej časti ozvučnice. Vynikajúce možnosti počúvania sú doplnené o excelentný komfort, pretože môžete slúchadlá dokonale prispôsobiť poslucháčovi, ktorý určite ocení veľmi mäkké náušníky a minimálnu hmotnosť.
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JM157a
Produktové číslo:  HD 518
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08