Obnoviť stránku

Sennheiser HD 25 LIGHT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser HD 25 LIGHT

HD 25 vo verzii Light sú odľahčenou verziou legendárnych DJ slúchadiel, len sú zbavené akéhokoľvek príslušenstva, mimo skrutkovacej redukcie na 6,3 mm jack majú konštrukčne jednoduchší hlavový most a odlišné elektroakustické vlastnosti. Poskytnú nekompromisný zvuk a kvalitu modelu, ktorý po 25 rokov určuje štandard a možnosti slúchadiel pre DJ. Všetky konkurencie s preexponovanými basmi a lízátkovými farbami hravo strčí do vrecka v tom najdôležitejšom - v robustnosti konštrukcie a presnosti reprodukcie, čo je tiež dôvod ich nepoľavujúcej obľúbenosti medzi profesionálmi z hudobnej brandže. 

Kľúčové vlastnosti

  • veľmi ľahké a pohodlné sluchátka pre dlhodobé používanie (váha 115 g)
  • robustná konštrukcia a extrémne vysoký útlm hluku v pozadí
  • všetky hlavné komponenty sú ľahko opraviteľné (vymeniteľné)
  • schopnosť akceptovať vysoký príkon bez skreslenia
  • vysoký maximálny akustický tlak
  • otočné mušle pre monitorovanie jedným uchom
  • univerzálna použiteľnosť s rôznymi zvukovými zdrojmi

Dotiahnutá konštrukcia

Okrem veľmi precízneho a verného zvuku poskytujú tieto slúchadlá vysoké potlačenie hluku v pozadí a sú schopné vytvárať mimoriadne vysoký akustický tlak. Vynikajú robustnou konštrukciou a sú ideálne pre zvukárov, DJ, kameramanov, štúdiovú prácu a testovanie zvukovej techniky. Otočná mušľa umožňuje počúvanie jedným uchom. Tešiť sa môžete aj na vynikajúce linearitou reprodukcie a celkovo nadštandardný zvuk.

Štandardné príslušenstvo:
Skrutkovacia redukcia na 6,3 mm jack

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JM123f
Produktové číslo:  506910
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13