Obnoviť stránku

Sennheiser HD 2.20S

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser HD 2.20S

 

Ľahké a odolné slúchadlá od špecialistu na audiotechniku, firmy Sennheiser. Minimalistické poňatie radu HD 2 pôsobí pútavo, s výrazným estetickým stvárnením. Dôraz je však kladený aj na vynikajúcu kvalitu zvuku. K reprodukcii využívajú silné neodymové magnety. Vďaka nim majú nielen brilantnú stereofónnu reprodukciu, ale aj basy s udivujúcou silou a mohutnosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • Mimoriadne tenké, kompaktné a ľahké
  • Mohutný stereo zvuk s dôrazom na potešenie z basov
  • Jednoduchý minimalistický dizajn
  • Integrovaný 1tlačítkový ovládač s mikrofónom
  • S extra mäkkými náušníkmi
  • Skladacia konštrukcia pre jednoduchý transport

Kvalita bez ústupkov

Uzavretá konštrukcia a mimoriadne mäkké náušníky dokážu výborne izolovať od okolitého hluku. Vysoký štandard komfortu a odtienenie od okolia oceníte pri každodennom počúvaní hudby najmä na cestách a mimo domova vôbec, lebo budete môcť vnímať všetky detaily zvuku. Konštrukcia je mimoriadne praktická a odolná. Výhodnou záležitosťou je skladanie, vďaka čomu sa slúchadlá dobre prenášajú.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JM122u3
Produktové číslo:  506718
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12