Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Sennheiser G4ME ZERO čierna

4,6 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser G4ME ZERO čierna

Profi slúchadlá pre náročných

G4ME ZERO nadchnú maximálnou zvukovou presnosťou a jasnosťou zvuku, vďaka prémiovej uzatvorenej konštrukcii vyvinutej vo vlastných nemeckých laboratóriách. Z tej vznikli technológie Seinnheiser Transducer a Ergonomic Accoustic Refiment, čo je úplne prepracovaná koncepcia reprodukcie zvuku skĺbená s pohodlím na základe skúseností hráčov. Headset je tak výnimočný nielen svojou kvalitou servírovaného zvuku, ale aj komfortom pri nasadení. Je optimalizovaný poskytnúť veľmi presné herné audio bez ohľadu na to, aký typ hry hráte. Budete počuť aj tie najmenšie detaily vašej hry.


Vysoký komfort zaručený

Extra veľké náušníky v sebe spájajú niekoľko vrstiev. Silná koženka obstojí v náročnej službe a dvojvrstvová pamäťová pena si "zapamätá" najčastejšiu polohu, vďaka čomu budú na hlave sedieť perfektne, nakoľko dokonale rozloží silu, aby slúchadlá perfektne držali a zároveň netlačili.

Komfortní zpracování

Sennheiser G4ME ZERO lze snadno složit

Nič vás nevyruší

Spolu s uzavretou konštrukciou vás udržia sústredených na hranie aj na búrlivom LAN turnaji. Žiadne vonkajšie hluky do slúchadiel nevstúpia a môžete si byť istí, že ľudia okolo vás vašu hru počuť nebudú. Unikátny skladací dizajn vám dovolí headset úplne zložiť a uložiť ho v dodanom kufríku.


Špičkový mikrofón

Dôležitou súčasťou hrania je aj komunikácia s ostatnými hráčmi. Preto má headset špičkovo citlivý mikrofón, kde sa okrem vašich slov eliminujú rušivé vplyvy. Disponuje aj funkciou rýchleho stlmenia mikrofónu. Ovládanie hlasitosti integrované do pravej mušle zaistí okamžitú reakciu pri zmene hernej situácie bez toho, aby ste museli hľadať ovládanie na kábli.

Kvalitní mikrofon

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie vlastnosti Skladacia konštrukcia

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 28 000 Hz
Citlivosť 108 dB/mW
Impedancia 50 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Sklápací
Smerová charakteristika Smerové snímanie
Frekvencia do 16 000 Hz

Hmotnosť

Hmotnosť 312 g

Platforma

Platforma PC

Podsvietenie

Podsvietenie Bez podsvietenia
Kód:  JM194b1
Produktové číslo:  506079
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03