Obnoviť stránku

Sennheiser G4ME ONE biela

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser G4ME ONE biela

Profesionálne vyvinutý headset pre tie najlepšie podmienky pri domácom hraní. Vycibrený HiFi zvuk s ohromujúcimi basmi aj luxusnými výškami a prepracované vyhotovenie pre maximálne pohodlie vám umožní sústrediť sa na hru, nie na náhlavnú súpravu. Technológia nemeckého inžinierstva Seinnheiser Transducer bola realizovaná na akusticky luxusných zvukových meničoch. Poskytnú veľmi presný herný zvuk bez ohľadu na to, aký typ hry hráte. Budete počuť aj najmenšie detaily hry.
Ďalšie technológie Ergonomic Accoustic Refiment a jedinečná otvorená konštrukcia zaisťuje, že vzduch má prístup k ušiam tak, aby vaša hlava nespoznala ani po hodinách hrania nadbytočné teplo alebo stekajúci pot. Pritom nie sú žiadne kompromisy vo výslednej kvalite zvuku. Headset je vybavený extra veľkými náušníkmi s príjemným, plyšovo zamatovým povrchom a vystuženou čelenkou.Tým sa headset stáva maximálne komfortným aj počas najdlhších herných seáns.
Dôležitou zložkou hrania je aj komunikácia s ostatnými hráčmi. Preto má headset špičkovo citlivý mikrofón, kde sa okrem vašich slov eliminujú rušivé vplyvy . Je tiež vybavený funkciou rýchleho stlmenia mikrofónu. Ovládanie hlasitosti integrované do pravej mušle zaistí okamžitú reakciu pri zmene hernej situácie, bez toho, aby ste museli hľadať ovládanie na kábli.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Platforma

Platforma PC
Kód:  JM194a
Produktové číslo:  506065
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01