Obnoviť stránku

Sennheiser CX 890i biela

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser CX 890i biela

Osobitá, minimalistická slúchadlá od svetoznámej firmy Sennheiser majú dômyselný dizajn založený na inovatívnych materiáloch a revolučnú konštrukciu. Kombináciou malých rozmerov, nízkej hmotnosti a kvalitou zvuku, ktorú tieto slúchadlá disponujú, sa počúvanie hudby na vašich cestách stane neopakovateľným zážitkom. Takto kvalitný zvuk zabezpečuje široký frekvenčný rozsah 17-23000 Hz.
S headsetom budete mať k dispozícii špičkový počúvanie aj s diaľkovým ovládaním a mikrofónom na kábli . Vďaka ovládaniu je tento headset ideálnym doplnkom vášho Apple iPodu, iPhonu alebo iPadu. K prehrávaču tieto slúchadlá pripojíte prostredníctvom konektora 3,5 mm.
V balení je rad ušných adaptérov , Ktoré zaistí pevné a maximálne komfortné nosenie. Dokonca aj na rušnej ulici účinne tlmí vonkajší hluk, takže si v kľude užijete bohatý a realistický zvuk, s ktorým bude váš prehrávač znieť skutočne tak, ako si zaslúži.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  JM096n4
Produktové číslo:  CX 890i white
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09