Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SENCOR SBG 5000BK

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SBG 5000BK

Nielen letné grilovanie vám ponúka elektrický gril SENCOR SBG 5000BK! Viacúčelový gril s nepriľnavými grilovacími doskami vám zakaždým pripraví tie najlepšie pochúťky. Nie je potrebné pridávať olej, takže potešení budú určite aj priaznivci zdravej výživy. Gril SENCOR SBG 5000BK v dizajnovom sklenenom prevedení sa ľahko čistí, stačí ho utrieť papierovými obrúskami. Grilovacie dosky je možné umývať v umývačke. Elektrický gril v čiernobielej farbe nezaberie v domácnosti veľa miesta, pretože ho môžete uložiť vo zvislej polohe.

Kľúčové vlastnosti elektrického grilu SENCOR SBG 5000BK

  • Príjemný a elegantný dizajn
  • Grilovanie bez nutnosti pridávania oleja
  • Hladká a vrúbkovaná grilovacia platňa
  • Jednoduchá manipulácia aj prenášanie
  • Gril SENCOR SBG 5000BK má oddelené indikátory pre ohrev a prevádzku
  • Jednoduchá údržba

SENCOR SBG5000BK griluje rovnomerne

Elektrický gril Sencor má tri prevádzkové polohy, a to uzavretú, otvorenú na 90° a otvorenú na 180°. Horná hladká doska a spodná vrúbkovaná platňa pripraví akékoľvek grilované pokrmy, pretože vďaka paralelogramovému mechanizmu je tlak rovnomerne rozložený. V spodnej časti grilu SENCOR SBG 5000BK sa nachádza vyberateľná miska na odkvapkávajúci olej. Rukoväť je tepelne izolovaná. Pätka grilu nekĺže a prístroj sa ľahko prenáša.

Grilovanie i ohrev bez problémov

Ďalšou výhodou grilu SENCOR SBG 5000BK je automatická regulácia teploty s indikačným okienkom. Indikátory pre prevádzku a ohrev sú oddelené, aby ste vždy ovládali presne to, čo potrebujete. Prácu uľahčí tiež tridsaťminútový časový spínač. Všetky použité materiály elektrického grilu SENCOR sú vysoko kvalitné a zabezpečia dokonalé ugrilovanie sendvičov, mäsa, zeleniny a množstva ďalších skvelých jedál.

 

Parametre a špecifikácia

Typ grilu

Spôsob ohrevu Na elektrinu
Typ grilu Kontaktný, Stolný

Materiál

Materiál grilu Antikorový

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie 750 cm2
Šírka plochy na grilovanie 25 cm
Hĺbka plochy na grilovanie 30 cm

Rozmery grilu

Výška grilu 16,5 cm
Šírka grilu 37 cm
Hĺbka grilu 33 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 6 kg

Výbava

Výbava Časovač, Nepriľnavý povrch, Odkvapkávacia nádoba, Regulácia teploty, Vyberateľný rošt

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Počet grilovacích plôch 2
Kód:  SEEG009
Produktové číslo:  41005949
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19