Obnoviť stránku

SENCOR SAC MT1240C

4,6 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
439 €

SENCOR SAC MT1240C

image_product

Sencor Mobilná klimatizácia SAC MT1240C


SAC MT1240C

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


image_product
image_product

Osviežte sa pomocou mobilnej klimatizácie SAC MT1240C od Sencor

Budete sa cítiť skvele v horúcom počasí vo dne aj v noci. Som mobilná klimatizácia SAC MT1240C od Sencoru a starám sa, aby ste boli príjemne osviežení. Moja obsluha je naozaj jednoduchá a zvládnete ju napríklad aj iba telefónom! Sencor ma vytvoril v modernom dizajne, ktorý skvele ladí s každým interiérom, či už ma premiestnite pomocou rukoväti a štyroch integrovaných koliesok do kuchyne, obývačky, alebo spálne.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


image_product
image_product

S mobilnou aplikáciou ma budete mať pod kontrolou

Pekne vyzerám a som naozaj výkonná prenosná klimatizácia, navyše som aj bystrá. Aby sa nám spoločne dobre spolupracovalo, môžete ma ovládať hneď niekoľkými spôsobmi. Jednak pomocou intuitívneho displeja, diaľkovým ovládačom a teraz aj prostredníctvom WiFi a mobilnej aplikácie s názvom Sencor HOME. Je možné si ju stiahnuť úplne zadarmo v Apple Store, či Google Play. Aplikácia vás rýchlo prevedie potrebným nastavením, ktoré je ale veľmi rýchle a jednoduché. Od tej chvíle ma ale budete mať úplne pod kontrolou pokojne aj z pohovky!

Mobilná klimatizácia si automaticky pamätá posledný nastavený režim

quotation

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Vynikám výkonným chladením až 12 000 BTU

Ako mobilná klimatizácia sa ľahko zmestím do všetkých priestorov. Nájdem uplatnenie v každej domácnosti, v kancelárii, ale aj na chate. Som charakteristická vysokým chladiacim výkonom až 12 000 BTU, účinne rozptyľujem osviežujúci vzduch a svojím bohatým príslušenstvom zaručujem ľahkú manipuláciu aj inštaláciu, ktorú zvládne každý používateľ sám bez pomoci odborného servisu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Pracujem s tromi režimami a efektívne vychladím až 47 m2

Sprostredkujem komfortné ochladenie novým aj skúseným používateľom mobilnej klimatizácie. Vytváram skvelú spoluprácu a dokážem zabezpečiť príjemnú teplotu aj vo väčšej miestnosti až 47 m2. Môžete sa na mňa spoľahnúť v akúkoľvek dennú aj nočnú hodinu a vybrať si z troch prevádzkových režimov na chladenie, odvlhčovanie a vetranie pri nízkom, strednom a silnom stupni.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Zaručujem ekologickú a energeticky úspornú prevádzku

Pre svoj chladiaci výkon využívam ekologické chladivo R290, ktoré je prírodné a vysoko efektívne. S energetickou triedou A nevyžadujem vysokú energetickú záťaž, a preto som ohľaduplná aj čo sa výdavkov týka. Skúste príjemné ochladenie v sparnom lete s mobilnou klimatizáciou, ktorá funguje ekologicky a úsporne.

Prenosná klimatizácia sa sama stará o vypúšťanie vody z kondenzátu

quotation

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Prispôsobte si ma na mieru aj v poriadnej horúčave

Splním mnohé očakávania a sprostredkujem super pocit, aj keď je vonku horúci a ťažký vzduch. Účinne ochladzujem od 17 do 30 °C a režim odvlhčovania mi pomáha udržať vzduch v miestnosti ľahký a svieži. Navyše s ventilátorom fungujem ako výborná spoločníčka, keď nie je vonku úplné teplo. Môžem vás ofukovať slabo, stredne, alebo silne, záleží na tom, ako ste naladení. Vynikám aj tichým chodom a pri vysokom zaťažení dosahujem maximálne 63 dB(A).

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Objavte výhody množstva užitočných funkcií

Vychutnajte si príjemné osvieženie po príchode domov z práce, alebo výletu. Poskytujem jednoduché a intuitívne nastavenie prostredníctvom mobilnej aplikácie Sencor HOME, ovládacieho panelu, alebo diaľkového ovládania. Jednoducho a rýchlo mi môžete nastaviť okrem režimov aj mnoho praktických funkcií. Chcem, aby ste sa cítili komfortne aj po príchode domov z práce. S časovačom nastavujem teplotu dvoma spôsobmi pre zapnutie aj vypnutie v čase, ktorý si sami navolíte. Veľmi ľahko a pohodlne môžete všetko regulovať pomocou aplikácie Sencor HOME. Spite a odpočívajte nerušene v príjemne vychladenej miestnosti. S funkciou SLEEP nastavím optimálny chod, ktorý sa perfektne hodí práve k týmto okamihom.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre klimatizácií

Hlučnosť 52 dB(A)
Spotreba pri chladení 1,35 kWh

Typ

Typ Mobilná
Počet vnútorných jednotiek 1 ks

Výkon

Chladiaci výkon 12 000 BTU/h
Chladiaci výkon v kW 3,5 kW
Vychladí miestnosť (m2) 47 m2
Vychladí miestnosť (m3) 122 m3

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S ventilátorom, S pojazdnými kolieskami, S nočným režimom, S chladením, S WiFi, S 24-hodinovým časovačom, S diaľkovým ovládaním, S mobilnou aplikáciou, S umývateľným filtrom, S digitálnym displejom
Dĺžka výfukovej hadice 1,5 m

Farba

Farba Biela

Rozmery

Výška 76,5 cm
Šírka 46,7 cm
Hĺbka 39,7 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 32,5 kg

Obsah balenia

Obsah balenia Hadica, Koncovky, Diaľkové ovládanie, Okenná súprava
Kód:  SENMK10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SAC MT1240C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07