Obnoviť stránku

Mobilné klimatizácie Sencor

Mobilná klimatizácia Sencor

Mobilná klimatizácia Sencor: dajte zbohom horúčave

Ako si spríjemniť aj tie najteplejšie dni? Mobilná klimatizácia Sencor zaistí príjemný chládok, dá sa premiestňovať z miesta na miesto a vďaka svojmu nadčasovému dizajnu zapadne do každého interiéru. Sencor mobilná klimatizácia sa intuitívne ovláda, zastrešuje ekologicky šetrný chod a ponúka množstvo užitočných funkcií ako časovač aj nočný režim.

Sencor mobilná klimatizácia

Ako funguje mobilná klimatizácia Sencor?

Mobilná klimatizácia Sencor je jednoducho umiestniteľná v každom byte alebo dome a ľahko sa s ňou pohybuje vďaka štyrom integrovaným kolieskam. Ku klimatizácii sa pripojí flexibilná hadica, ktorú je potrebné vysunúť von oknom a potom už stačí zvoliť jeden z režimov, ktoré mobilná klimatizácia Sencor ponúka. Na chladenie využíva vysoko účinné ekologické chladivo, ktoré je prírodné, a teda maximálne šetrné k životnému prostrediu.

Mobilná klimatizácia Sencor sa dá ovládať aj cez aplikáciu

Každá mobilná klimatizácia Sencor má veľmi intuitívne nastavovanie vďaka diaľkovému ovládaniu a prehľadnému displeju. Najnovšie modely je možné ale ovládať aj cez aplikáciu. Do svojho mobilného telefónu si, či už v Google Play alebo App Store, môžete stiahnuť aplikáciu Sencor HOME. Tá vás jednoducho prevedie všetkým nastavením. Potom už stačí iba zapnúť WiFi a ovládanie vašej klimatizácie bude možné z akejkoľvek miestnosti vášho bytu.

Mobilná klimatizácia Sencor
Sencor mobilná klimatizácia

Mobilná klimatizácia Sencor a jej užitočné funkcie

Mobilná klimatizácia Sencor zaistí vo vašom dome vďaka funkcii časovača chládok aj po príchode z práce alebo z výletu, pretože je možné klimatizáciu automaticky vypnúť aj zapnúť. S funkciou SLEEP zaistí Sencor mobilná klimatizácia optimálny chod pre chvíle spánku či odpočinku. Nikoho nebude rušiť a vy sa budete cítiť príjemne. Klimatizácie si pamätajú posledný nastavený režim a spustia ho kedykoľvek ich opäť zapnete.

Spresniť parametre
11 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03