Obnoviť stránku

Seasonic SS-600ET-F3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seasonic SS-600ET-F3

Zháňate pre vašej počítačovú zostavu naozaj kvalitný zdroj? V tom prípade bude SS-600ET-F3 od spoločnosti Seasonic tou správnou voľbou. Počítačový zdroj honosiaci sa tichým chodom, vysokým výkonom a kvalitným spracovaním je to pravé, čo by ste si mali do vašej počítačovej zostavy rozhodne zaobstarať. Doprajte si kvalitu za rozumné peniaze. Obstaraním počítačových komponentov od tejto rokmi preverené spoločnosti určite chybu neurobíte.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon a malé rozmery
  • Sieťový vypínač
  • Kvalitné spracovanie
  • Super nízka hlučnosť ventilátora
  • Vyhovuje certifikáciu 80 PLUS® Bronze
  • Spoľahlivosť a dlhá životnosť

Výkonné chladenie je základ

Napájací zdroj s výkonom 600 wattov disponujúci tichým 120mm ventilátorom je vhodný do výkonných domácich počítačov alebo menších serverov. Výkonné chladenie zvyšuje spoľahlivosť zdroja a zaisťuje perfektné chladenie všetkých jeho komponentov a účinné celkové odvetranie počítačovej skrine. Zdroj samozrejme spĺňa PFC normu nízkeho harmonického rušenia a spätného vyžarovania do siete.

Vysoká účinnosť a spoľahlivosť

Zdroj disponuje konektorom pre PCI Express grafické karty, dvoma napájacími konektory Serial ATA a napájaním pre základnú dosku spĺňajúce špecifikáciu ATX 2.3. K dispozícii je teda 24pinový ATX konektor (20 + 4) a jeden 4pinový konektor. Pre ostatné periférie je dostupných 5 klasických molex konektorov a ďalší jeden je vyhradený pre napájanie mechaník. Súčasťou sú aj 4 napájacie konektory Serial ATA. Tento produkt je dodávaný bez napájacieho kábla. Je teda potrebné ho objednať samostatne.

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 600 W
Formát ATX

Výbava

Výbava a funkcie Aktivny PFC, Sieťový vypínač

Účinnosť

Certifikácia 80 PLUS Bronze

Konektory

Konektory ATX 24pin
Počet Serial ATA 15-pin
Počet Molex HDD 4-pin
Počet Molex FDD 4-pin

Chladenie

Rozmery

Šírka 151 mm (15,1 cm)
Výška 87 mm (8,7 cm)
Hĺbka 141 mm (14,1 cm)
Kód:  UE313c5
Produktové číslo:  SS-600ET F3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06