Obnoviť stránku

Seasonic Snow Silent-750

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seasonic Snow Silent-750

Počítačový zdroj Seasonic Snow Silent nezaujme len svojou bielou farbou, ale predovšetkým svojím výkonom a jedinečným prevedením 120mm ventilátora. Výkon 750 W ho predurčuje na použitie vo výkonných počítačových zostavách s viacjadrovými procesormi či grafickými kartami najvyššej kategórie. Jeho účinnosť dosahuje hodnoty 92% pri polovičnom vyťažení a zároveň sa tak pýši splnením podmienok pre certifikáciu 80Plus Platinum.

kľúčové vlastnosti

  • Výkon: 750 W
  • Certifikácia 80Plus Platinum
  • aktívne PFC
  • modulárne káble
  • biele prevedenie

Jedinečné uloženie ventilátora

Ventilátor nemá klasické guľôčkové ložisko, ale disponuje špeciálnym ložiskom s technológiou Fluid Dynamic Bearig (FDB). Ložisko využíva vlastnosti oleja, vďaka ktorému je docielené veľmi výrazného poklesu hlučnosti v porovnaní s guličkovými ložiskami. Olej tiež znižuje trenie a vibrácie, vďaka čomu má výrazne menšiu spotrebu elektrickej energie. Vzhledom k menšiemu opotrebeniu a precíznemu spracovaniu táto technológia výrazne zvyšuje životnosť ventilátora a tým celého napájacieho zdroja. Ventilátor je možné využívať v dvoch režimoch, medzi ktorými možno prepínať tlačidlom:

  • Standard - ventilátor sa točí v závislosti na teplote
  • Hybrid - pri zaťažení do 30% výkonu alebo vnútornej teplote do 25 ° C sa netočí vôbec

modulárne káble

Veľkou výhodou sú modulárne káble, v prípade, že pre niektoré nebudete mať využitie, jednoducho ich odpojíte. Prebytočné káble vám tak nebudú prekážať v skrini a brániť ideálnemu prietoku vzduchu. Zdroj spĺňa všetky normy a požiadavky na elektrickú bezpečnosť či elektromagnetickú kompatibilitu (EMC). Okrem toho vyhovuje smernici 2005/32 / EÚ, ktorá hovorí, že príkon v pohotovostnom režime nie je vyššia ako 0,5 W. Elektrické obvody chráni zdroj pred preťažením alebo skratom výstupu.

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 750 W
Formát ATX

Výbava

Výbava a funkcie Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač

Účinnosť

Certifikácia 80 PLUS Platinum

Konektory

Počet Serial ATA 15-pin 10×
Počet Molex HDD 4-pin

Chladenie

Rozmery

Šírka 150 mm (15 cm)
Výška 170 mm (17 cm)
Hĺbka 86 mm (8,6 cm)
Kód:  UD932a7a
Produktové číslo:  1P2S75FSW3A11W

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17