Obnoviť stránku

Seasonic Prime SSR-850PD

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seasonic Prime SSR-850PD

Napájací zdroj Seasonic Prime SSR-850PD s výkonom 850 W je osadený tichým a pritom výkonným 135 mm veľkým ventilátorom. Zdroj spĺňa certifikáciu 80 PLUS Platinum s 90 % účinnosťou a má plne odpojitelné káble. Inovatívne riešenia pre vysoký elektrický výkon, stabilitu a nízku hladinu hluku, robia zo zdroja Seasonic Prime SSR-850PD 850 W ideálnu súčasť pre vysoko výkonné počítače.

Kľúčové vlastnosti počítačového zdroja Seasonic Prime SSR-850PD

  • Výkon 850 W
  • Inovatívne riešenia pre minimalizáciu hluku
  • Vysoká energetická účinnosť až 90 %
  • 135 mm ventilátor pomáha udržať nízku hladinu hluku
  • Počítačový zdroj Seasonic Prime SSR-750PD má odpojitelné káble

Vysoký výkon a stabilita

Najnovšie riešenie spoločnosti Seasonic udržuje výstupné napätie vo veľmi tesnom rozsahu, dosahuje menej ako 0,5 % (1 % pre 1000 W a vyšší) regulácie zaťaženia. Tento pôsobivý elektrický výkon a stabilita robí tento zdroj ideálnou voľbou pre vysoko výkonné systémy. Počítačový zdroj Seasonic Prime SSR-850PD pracuje až s 90 % účinnosťou vďaka certifikácii 80 Plus Platinum a je tak zaručené, že zdroj dodá vášmu PC udávaný výkon 850 W a stabilitu.

Inovatívne riešenia pre minimalizáciu hluku

Skúsenosti spoločnosti Seasonic s navrhovaním najtichších a najúčinnejších napájacích zdrojov na trhu boli prenesené do vývoja hybridného režimu - Najmodernejšie riadenie ventilátora, ktoré užívateľom umožňuje udržať celkový hluk ventilátora na najnižšej možnej úrovni. Seasonic Prime SSR-850PD je navrhnutý s veľmi priaznivou úrovňou akustiky a využíva starostlivo vybrané komponenty a inovatívny návrh obvodov pre minimalizáciu zvuku a spoločne s veľkým 135 mm ventilátorom je zárukou tichého chodu. Okrem prísnych interných testov prebehlo aj externé testovanie s najpopulárnejšími grafickými kartami, aby sa zabezpečilo, že zvuk pri všetkých záťažiach bude udržiavaný na najnižšej možnej úrovni.

Seasonic Prime ponúka nové riešenie bezkáblového pripojenia

Inžinieri spoločnosti Seasonic implementovali nový dizajn, kde sa namiesto káblov nachádza zadný panel a doska s plošnými spojmi sú spojené medenou doskou. Toto prelomové riešenie nielenže znižuje pravdepodobnosť výrobných chýb pri ručnom vkladaní, ale tiež zlepšuje kvalitu výstupného výkonu. Vďaka odpojiteľným káblom zostane viac miesta v skrini a môžete tak dosiahnuť lepší prietok vzduchu. Zdroj obsahuje konektory: 1× ATX 24pin, 2× EPS 4 + 4pin, 6× PCIe 6 + 2pin, 10× SATA, 5× molex, 1× floppy

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 850 W
Formát ATX
Modulárnosť Plne

Výbava

Výbava a funkcie Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač, Zero RPM mode
Typ ochrany Prepäťová ochrana (OVP), Podpäťová ochrana, Nadprúdová ochrana (OCP), Ochrana proti preťaženiu (OPP), Ochrana proti skratu (SCP), Ochrana proti prehriatiu (OTP)

Účinnosť

Certifikácia 80 PLUS Platinum

Konektory

Konektory ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin
PCI Express 8pin/6+2pin 6ks
Počet Serial ATA 15-pin 10×
Počet Molex HDD 4-pin

Chladenie

Rozmery

Šírka 150 mm (15 cm)
Výška 86 mm (8,6 cm)
Hĺbka 170 mm (17 cm)
Kód:  UE313r2
Produktové číslo:  PRIME-PX-850

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07