Obnoviť stránku

Seasonic P-520 F3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seasonic P-520 F3

Počítačový zdroj Seasonic sa chváli enormnou účinnosťou, aktívnou PFC korekciou dosahujúcou 99 % a vycibrenými súčiastkami s dlhou životnosťou. V čele sú japonské kondenzátory s hliníkovým elektrolytom, ktorý vydrží až 105 °C! Platinová séria spĺňa druhý najvyšší štandard účinnosti. Pri bežnom vyťažení hravo zdoláva hranicu 92 %. Preto nie je divné, že dokáže hladko napájať aj viac grafických kariet naraz a vrcholové procesory. Vďaka modulárnej kabeláži použijete len potrebné káble a zvyšok vám nebude v skrini prekážať.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon: 520 W
  • Bez ventilátora
  • 80Plus Platinum
  • Modulárne káble
  • Dodávané vrátane napájacieho kábla
  • Aktívne PFC

Je vybavený jedinečným konektorovým DC panelom s integrovaným VRM (modulom napäťovej regulácie). Uvedený dizajn prispieva k takmer dokonalému DC-DC prevodu, ktorý ďalej optimalizuje účinnosť redukciou prúdovej a impedančnej straty. Tento zdroj je plně kompatibilný s najnovjšími platformami Intel a AMD. Zdroj spĺňa požiadavky na elektrickú bezpečnosť a elektromagnetickú kompatibilitu (EMC). Ochranné obvody sú navrhnuté tak, aby sa zdroj dokázal vysporiadať s prepätím, skratom na výstupe a celkovým preťažením výkonu.

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 520 W
Formát ATX

Výbava

Výbava a funkcie Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Sieťový vypínač

Účinnosť

Certifikácia 80 PLUS Platinum

Konektory

Konektory ATX 24pin
Počet Serial ATA 15-pin
Počet Molex HDD 4-pin
Počet Molex FDD 4-pin

Rozmery

Šírka 160 mm (16 cm)
Výška 150 mm (15 cm)
Hĺbka 86 mm (8,6 cm)
Kód:  UD932a6b
Produktové číslo:  SS-520FL2 F3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03