Obnoviť stránku

Seasonic P-1050 F3

Príslušenstvo k tovaru

Seasonic P-1050 F3

Prominentný člen renomovanej spoločnosti Seasonic pýšiace sa certifikovanou účinnosťou 80 PLUS Platinum a masívnym výkonom 1050 W je pripravený pre všetkých počítačových nadšencov vyžadujúce pre svoj hardvér len to najlepšie napájanie. Tento zdroj uspokojí vaše zvýšené požiadavky na výkon a stabilitu vďaka použitiu súčiastok najvyššej kvality, ktoré sa výrazne podieľa aj na dlhšej životnosti produktu.   Patentovaná hybridná technológia ventilátora zaistí minimálnu úroveň hluku, zatiaľ čo modulárny kabeláž ponúkne väčšiu flexibilitu a čistejšie usporiadanie vnútri počítačovej skrine.

kľúčové vlastnosti

  • 100% modulárna kabeláž
  • Certifikácia 80 PLUS Platinum
  • aktívne PFC
  • Prepínač pre voľbu riadenie otáčok ventilátora

Jednoduchá voľba režime chladenia

U tohto zdroja máte možnosť prepínať medzi klasickým riadením ventilátora a patentovaným hybridným režimom. Hybridná technológia výrazným spôsobom šetrí namáhanie ventilátora a tým zvyšuje jeho životnosť a súčasne aj životnosť celého zdroja, na ktorý výrobca poskytuje predĺženú záruku.

  • Standard - ventilátor sa točí v závislosti na teplote
  • Hybrid - pri zaťažení do 35% výkonu alebo vnútornej teplote do 25 ° C sa netočí vôbec

modulárne káble

Už nikdy nemusíte mať v skrini káble, ktoré neplnia žiadnu funkciu, naopak len chytajú prach a znižujú voľné prúdenie vzduchu. Zdroj Seasonic P-1050 je plne modulárny a preto je možné flexibilne pridávať alebo odoberať potrebné napájacie vetvy. Veľkou výhodou je mnohonásobná ochrana elektrických obvodov zvyšujúce bezpečnosť vašich drahých komponentov.

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 1 050 W
Formát ATX

Výbava

Výbava a funkcie Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač

Účinnosť

Certifikácia 80 PLUS Platinum

Konektory

Konektory ATX 24pin
Počet Serial ATA 15-pin 14×
Počet Molex HDD 4-pin
Počet Molex FDD 4-pin

Chladenie

Rozmery

Šírka 150 mm (15 cm)
Výška 86 mm (8,6 cm)
Hĺbka 190 mm (19 cm)
Kód:  UD932a6f
Produktové číslo:  1P31050RT3A12W

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04