Obnoviť stránku

Seagate Xbox Gaming Drive 2 TB Sea of Thieves special edition

5 2 hodnotení

Seagate Xbox Gaming Drive 2 TB Sea of Thieves special edition

Uchovávajte viac hier na platformách Xbox One

Nič nepokazí vaše hranie tak ako zaplnený pevný disk. Rozšírte kapacitu svojej konzoly vďaka Seagate Game Drive Game Pass v špeciálnej edícii Sea of Thieves, jedinému externému pevnému disku, ktorý je určený len pre moderné konzoly Xbox One.

  • Veľká kapacita 2 TB umožňuje uchovávať viac ako 50 hier na platforme Xbox One.
  • Systém „pripoj sa a hraj“ umožňuje bleskovo spúšťať hry.
  • Kompaktné rozmery a nepoužívanie napájacích káblov – ideálne zariadenie do obývačky, ktoré môžete vziať so sebou k priateľom

Miesto na všetky obľúbené hry

Vďaka 2 TB úložisku môžete ukladať na Xbox One takmer všetko – vrátane obľúbených hier. Uvoľnite miesto na vnútornom disku konzoly a uložte tak viac ako 50 hier pre platformu Xbox One na jedno miesto, na externý disk Seagate Xbox Gaming Drive 2 TB Sea of Thieves special edition.



Prémiové členstvo na 1 mesiac

Spoločne so špeciálnou edíciou disku Seagate Game Drive dostanete členstvo Xbox Game Pass na 1 mesiac zadarmo. Môžete sa tak pustiť do nekonečného hrania všetkých dostupných hier pre platformu Xbox One.


Seagate Xbox Gaming Drive 2 TB Sea of Thieves special edition + Game Pass

Blesková inštalácia

Externý disk Seagate Xbox Gaming Drive 2 TB Sea of Thieves special edition stačí jednoducho pripojiť. Xbox ho automaticky nájde a nakonfiguruje sa pre využívanie jeho kapacity.


USB 3.0

USB 3.0

O výkonnosť sa vôbec nemusíte obávať. Externý disk Seagate Xbox Gaming Drive využíva moderné rozhranie USB 3.0 a rozhodne vás nebude nijako obmedzovať pri hernej zábave.


Propagujte svoj tag hráča

Propagujte svoj tag hráča

Xbox sa vás opýta, či chcete pomenovať disk Game Drive. „PlanetSera“,„MasterChief“ alebo váš vlastný tag hráča – môžete ľubovoľne nakonfigurovať svoj profil externého disku Seagate Xbox Gaming Drive 2 TB Sea of Thieves special edition.


Hrajte a vyhrávajte mimo domova

Odpojte Seagate Game Drive a vezmite si so sebou celú kolekciu k priateľom. Zariadenie je natoľko malé, že ho môžete vložiť do plecniaka a nepotrebujete žiadne napájacie káble.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 2 048 GB (2 TB)

Rozmery

Šírka 80 mm (8 cm)
Výška 117 mm (11,7 cm)
Hĺbka 14,8 mm (1,48 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 169 g (0,17 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Vhodný na hranie hier, Externý
Kód:  FR065b1
Produktové číslo:  STEA2000411
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19