Obnoviť stránku

Seagate IronWolf 1TB CMR

4,7 250 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate IronWolf 1TB CMR


Špičkový výkon a maximálna spoľahlivosť

Pevný disk radu IronWolf je pripravený na nepretržitú záťaž, ktorú vyžadujú dátové NAS úložiská. Vďaka pokročilej technológii AgileArray je maximálne spoľahlivý a pohotový. Zariadenie umožňuje jednoduchú škálovateľnosť s podporou RAID a navyše disponuje pokročilou správou napájania, ktorá šetrí energiu.


Ideálne pre malé firmy aj domácnosti

Nenechajte sa obmedzovať ani pri domácom použití a vybavte vaše domáce úložiská výkonným 1 TB diskom Seagate IronWolf. Vďaka rozhraniu SATA III je dosiahnutá priepustnosť až 600 MB/s, disk je však spätne kompatibilný aj so štandardmi SATA II a SATA. Platne disku rotujú rýchlosťou 5 900 ot./min a na rýchlejšiu odozvu je k dispozícii 64 MB vyrovnávacej pamäte.


Zníženie vibrácií platní

Disky IronWolf sú vybavené špeciálnymi senzormi, ktoré eliminujú vibrácie disku, čím sú zaistené ich konzistentný výkon a spoľahlivá prevádzka aj vo viacslotových NAS jednotkách. Výkonný RAID maximalizuje odozvu a životnosť disku vďaka technológii Error Recovery Control.


Aktívna ochrana dát

Disk IronWolf je vybavený pokročilými funkciami, ktoré sa starajú o bezproblémový chod úložiska a predlžujú tak jeho životnosť. Synology DiskStation Manager 6.1 automaticky analyzuje disk, priebežne vás informuje o zdraví jednotky a ponúka možné odporúčania na zvýšenie bezpečnosti vašich dát.


Prístup viacerých používateľov

NAS úložisko je optimalizované na prístup väčšieho počtu používateľov, a to 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Jednotka bez problémov zvládne pracovnú záťaž až 180 TB za rok. Vďaka vzdialenému prístupu máte vaše súbory vždy po ruke a môžete ich ľahko zálohovať alebo zdieľať takmer odkiaľkoľvek.


Váš domáci server

Disky IronWolf sa skvele hodia na založenie domáceho multimediálneho NAS impéria. Vďaka kapacite 1 TB a vysokému výkonu získate neobmedzený prístup k stovkám celovečerných filmov v HD kvalite a ešte viac fotografiám, ktoré teraz ľahko prehráte na vašom televízore, v počítači či telefóne.


Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 1 000 GB (0,98 TB)

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 20,17 mm (2,02 cm)
Hĺbka 146,99 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 415 g (0,42 kg)

Farba

Farba Strieborná

Rad

Rad disku Seagate IronWolf

Použitie

Použitie Do počítača, Dátové úložiská, Interný

Vlastnosti

Technológia zápisu CMR
Vyrovnávacia pamäť 64 MB
Funkcie RAID
Maximálna hlučnosť 23 dB
Mean Time Before Failure 1 000 000 h
Work Load Rate 180 TB/rok

Spotreba

Kód:  FP995u6a
Produktové číslo:  ST1000VN002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04