Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAVO

SAVO

SAVO: Už 50 rokov rieši takmer každý problém v domácnosti

Savo si za svojich 50 rokov existencie získalo zaslúženú povesť spoľahlivosti, účinnosti a kvality. To potvrdzuje dlhodobo silné postavenie na trhu s čistiacimi a dezinfekčnými prostriedkami v Česku aj na Slovensku. Savo dnes ponúka široký sortiment produktov, ktoré vám uľahčia každodenné upratovanie a vyriešia takmer každý problém vo vašej domácnosti, či už ide o kúpeľňu, kuchyňu, šatník alebo bazén. 

Savo proti plesniam

Savo dezinfekcia a čistiace prostriedky

Savo ponúka svoj tradičný rad žltých chlórových prípravkov, ktoré sú známe ako tvrdí bojovníci proti baktériám a vírusom, ako aj inovatívny rad dezinfekčných a čistiacich produktov bez obsahu chlóru určených na bezpečné čistenie a dezinfekciu celej domácnosti vrátane napríklad detských hračiek. Vybrať si môžete zo širokej škály produktov či už na univerzálne použitie, do kúpeľne, kuchyne, na toaletu alebo na podlahy. 

Savo pracie prostriedky

Nemajte obavy zo škvŕn na vašom oblečení. Savo ako expert na čistotu prichádza s inovatívnymi zloženiami svojich pracích gélov, práškov a kapsúl, ktoré sú špeciálne navrhnuté na boj proti odolným škvrnám. Vybrať si môžete z variantov na univerzálne použitie alebo na farebnú bielizeň. Savo navyše ponúka celú škálu aditív na pranie, kam patria napríklad odstraňovače škvŕn alebo čistiace prostriedky do práčky. 

SAVO perex
SAVO do bazénu

Savo do bazéna

Savo pokryje starostlivosť o váš bazén od A po Z. Na pravidelnú údržbu a dezinfekciu ponúka účinné chlórové tablety, zatiaľ čo špeciálne prípravky vyrovnajú hodnoty pH vody v bazéne. Ak chcete, aby voda bola ešte trblietavejšia, ideálnymi pomocníkmi sú prejasňovač a vločkovač. Bazénová chémia Savo je vhodná pre vnútorné aj vonkajšie bazény. 

Savo hygiena rúk

Dotknite sa sveta okolo seba! Savo tekuté mydlá obsahujú antibakteriálne zložky, a tak sa spoľahlivo postarajú o každodennú hygienu vašich rúk. Doprajte si pocit čistých, hydratovaných a vyživených rúk. 

SAVO dezinfekcia na ruky
Spresniť parametre
59 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13