Obnoviť stránku

SANYTOL

Sanytol

Sanytol: pre zdravšiu domácnosť

Doprajte svojej domácnosti hygienickú čistotu so Sanytolom, značkou, ktorá bola predtým dostupná iba v nemocniciach. V súčasnej dobe sortiment Sanytolu zahŕňa rad inovatívnych prípravkov bez obsahu chlóru určených na čistenie a dezinfekciu domácnosti. Od univerzálnych prípravkov pre upratovanie celého domu až po vysoko špecifické produkty.

Čistiace prostriedky

Čistiace prostriedky

Pohodlie čistého domova si môžete vďaka čistiacim prípravkom Sanytol užívať každý deň. Bezpečne a bez chlóru odstráni až 99,9 % baktérií, vírusov a plesní zo všetkých povrchov. Vybrať si môžete prípravky „všetko v jednom“ alebo viacúčelové dezinfekčné prostriedky určené na kuchyňu, kúpeľňu, podlahy a ďalšie. Sanytol čistí šetrne bez toho, aby povrchy poškodzoval, a neobsahuje chlór.

Pracie prostriedky

Zbavte sa so Sanytolom baktérií, vírusov a plesní, ktoré sa usadzujú v tkaninách. Môžu byť zdrojom nepríjemného zápachu, dráždiť kožu a prenášať choroby. Pracie prípravky Sanytol zahubia až 99,9 % choroboplodných zárodkov už pri teplote 30 °C. Využijete ich na cestách aj doma, pretože sú vhodné ako na ručné pranie, tak na pranie v práčke. Sanytol vyperie všetky druhy textílií, hodí sa na bielu i farebnú bielizeň a je hypoalergénny.

Sanytol na pranie
Sanytol dezinfekčné mydlo

Dezinfekčné mydlá a gély

Prípravky Sanytol pri umývaní rúk ochránia pred bakteriálnymi alebo vírusovými nákazami rovnako efektívne každý deň, ako aj v období zvýšeného rizika počas chrípkových epidémií. Naše ruky a nechty sú hlavným cieľom pre mikrobiálnu infekciu a ich správnou hygienou sa dá predísť až 8 z 10 ochorení. Riešením sú dezinfekčné mydlá a gély Sanytol. Prípravky sú dermatologicky testované a nedráždia ani citlivú pokožku.

Osviežovače vzduchu

Dezinfekčné osviežovače vzduchu Sanytol v jednom kroku vyčistia vzduch a dezinfikujú povrchy. Domácnosť prevonia sviežou horskou arómou, mätou alebo kvetmi a zo vzduchu, povrchov i textílií odstránia choroboplodné zárodky vrátane vírusu chrípky typu A (H1N1). Pomáhajú odstraňovať pachy, tým že odstraňujú ich príčinu, ktorou sú mikróby. Osviežovače Sanytol nezanechávajú škvrny, sú šetrné k povrchom a vzduch príjemne prevonia.

Osviežovače vzduchu Sanytol
Spresniť parametre
44 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08