Obnoviť stránku

SAMSUNG smart indukčná doska NZ64B5046GK/U2

Garancia najlepšej ceny
491,90 €

SAMSUNG smart indukčná doska NZ64B5046GK/U2

Extra veľký priestor varnej dosky Samsung NZ64B5046GK/U2 na varenie

Indukčná doska Samsung NZ64B5046GK/U2 pripraví hostinu pre celú rodinu

Vytaste celý arzenál kuchynských nádob a prichystajte menu s niekoľkými chodmi rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Indukčná doska od spoločnosti Samsung NZ64B5046GK/U2 zvládne pripraviť všetko naraz – od domáceho vývaru cez šťavnaté mäso so zeleninou až po sladké palacinky. Stačí keď hlboké hrnce, alebo panvice položíte na extra široký priestor Flex Zone. Moderný systém začne detegovať jednotlivé nádoby, rovnako ako ich tvar a veľkosť. Rovnomerný ohrev nielen, že udržuje optimálnu teplotu počas varenia, ale zároveň eliminuje mŕtve zóny, čím výrazne prispeje k nižšej spotrebe elektrickej energie. Vaše pokrmy si tak zachovajú čerstvosť a vy môžete servírovať lahodnú večeru ako v prvotriednej reštaurácii.

Sledovanie varnej dosky Samsung NZ64B5046GK/U2 na diaľku

Maximálna kontrola z pohodlia vášho kresla? Pre niekoho sci-fi, pre iného skutočnosť. Stačí, keď vytiahnete svoj inteligentný telefón a prostredníctvom WiFi pripojenia v kombinácii s aplikáciou SmartThings skontrolujete stav indukčnej dosky Samsung NZ64B5046GK/U2 odkiaľkoľvek. Máte pocit, že ste ju zabudli vypnúť? Pozrite sa do aplikácie priamo z kancelárie. Okrem toho si môžete nastaviť rôzne upozornenia v podobe časovača a ďalších funkcií.

Domáce spotrebiče v neustálom spojení

Máte v kuchyni viac spotrebičov od spoločnosti Samsung? Prepojením varnej dosky a digestora môžete obe zariadenia ovládať prostredníctvom dotykového systému dosky. Zapínajte a vypínajte obe zariadenia naraz, zvýšte si komfort a získajte prvotriednu kontrolu nad spotrebou elektrickej energie vo svojom kuchynskom kráľovstve.

Indukčná varná doska Samsung NZ64B5046GK/U2 nezavadzia, práve naopak!

Štandardné varné dosky zaberajú zbytočne veľa miesta. Indukčná varná doska od spoločnosti Samsung NZ64B5046GK/U2 je však navrhnutá tak, aby so svojim štíhlym dizajnom Slim Fit perfektne zapadla do vášho kuchynského priestoru. Úložná skrinka pod spotrebičom poskytne viac kapacity, ale zároveň jednoduché umiestnenie a inštalácia šetria čas, miesto a dokonca aj prácu.



Parametre a špecifikácia

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Automatická detekcia riadu, Automatické vypnutie, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Flexi zóna
Prepojenie dosky s digestorom Áno

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Inteligentné funkcie spotrebiča Smart Diagnosis™

Rozmery varnej dosky

Výška 4,4 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Skosená predná hrana
Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, 400 V

Typ zásuvky

Krajina Česko

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  SAMVD007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  NZ64B5046GK/U2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03