Obnoviť stránku

SAMSUNG RB33N340NWW/EF

+ 10 rokov záruka na kompresor
4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB33N340NWW/EF

Samsung RB33N340NWW/EF

Moderná a priestranná chladnička Samsung RB33N340NWW/EF

Moderná kombinovaná chladnička Samsung RB33N340NWW/EF disponuje veľkým a dômyselne organizovaným vnútorným priestorom s celkovým objemom 315 litrov, takže ľahko pojme aj tie najväčšie sviatočné nákupy. Chladničku poháňa kvalitný kompresor s digitálnym invertorom, vďaka ktorému dosahuje chladnička nižšiu spotrebu energie (trieda A+++) a menšiu hlučnosť. Zárukou perfektného chladenia vašich potravín je systém AllAround Cooling, slúžiaci na zabezpečenie rovnakej teploty v celom vnútornom priestore chladničky. Samsung RB33N340NWW/EF vás na prvý pohľad zaujme veľmi moderným dizajnom, ktorý vhodne dopĺňa LED displej na dverách. Určite oceníte aj veľmi tichý chod, ktorý neprekročí 38 dB.

Kombinovaná chladnička Samsung RB33N340NWW/EF rovnomerne chladí vnútorný priestor

Rovnomerný systém chladenia AllAround Cooling vypúšťa chladný vzduch z vetracích otvorov na úrovni každej police, čím pomáha udržiavať rovnakú teplotu vo všetkých priestoroch a zákutiach chladničky Samsung RB33N340NWW/EF. Znižuje sa tým riziko rýchlejšieho kazenia potravín v teplejších oblastiach a vy tak máte istotu, že všetko zostane dlhšie čerstvé a chutné.

Ešte viac priestoru vnútri

Chladiaca časť chladničky Samsung RB33N340NWW/EF ponúka obrovský vnútorný priestor s objemom až 217 litrov a v prípade, že ho zaplníte, je tu ešte rezerva v podobe praktickej dvernej priehradky. Môžete ju použiť na bezpečné ukladanie objemnejších vecí, ako sú napríklad veľké škatule s mliekom či džúsom, alebo vysoké fľaše s nápojmi. V chladničke Samsung RB33N340NWW/EF tak získate veľa dodatočného priestoru na uloženie ďalších potravín.

Flexibilita pri ukladaní potravín

Chladnička s mrazničkou Samsung RB33N340NWW/EF disponuje nezávisle riadenou zásuvkou CoolSelect Duo, ktorá vám umožní flexibilne nastaviť teplotu presne podľa druhu vložených potravín. Zásuvka ponúka nastavenie troch rôznych teplôt, ktoré sú ideálne na skladovanie zeleniny, mäsa a rýb, či morských plodov.

Samsung RB33N340NWW/EF

V chladničke Samsung RB33N340NWW/EF budete mať potraviny vždy na dosah ruky

Praktická vysúvacia polica Easy Slide vám pomôže uskladniť a usporiadať potraviny v chladničke Samsung RB33N340NWW/EF tak, aby ste k nim mali vždy ľahký prístup. Je to neoceniteľný pomocník, ak napríklad pripravujete jednohubky a delikatesy na večierok a potrebujete všetko umiestniť na jedno miesto. Narodeninovú tortu a ďalšie sladkosti môžete nechať bezpečne uložené a v správnej chvíli stačí len potiahnuť a servírovať priamo z poličky chladničky Samsung RB33N340NWW/EF.

Priehradka Full Open Box

Dostať sa k obsahu mrazničky je niekedy veľmi zložité. Chladnička s mrazničkou Samsung RB33N340NWW/EF však disponuje úplne otváracou priehradkou mrazničky Full Open Box, ktorá vám veľmi uľahčí manipuláciu so zmrazenými zásobami. Špeciálnu priehradku môžete naplno otvoriť a pohodlne do nej naukladať všetko, čo potrebujete – bez nutnosti ju celú vyťahovať a potom zložito zasúvať späť na miesto.

Už žiadne odmrazovanie s True No Frost

Námraza, ktorá sa vytvára v bežných chladničkách, má negatívny vplyv ako na uložené potraviny, ktoré strácajú svoju originálnu chuť aj vôňu, tak na váš voľný čas, pretože sa budete musieť venovať odmrazovaniu spotrebiča. Chladnička Samsung RB33N340NWW/EFje vybavená modernou technológiou True No Frost, ktorá zabraňuje vzniku námrazy a udržuje stálu teplotu v každom kúte chladničky. Technológia True No Frost vám nielen ušetrí prácu s odmrazovaním, ale aj zefektívňuje výkon chladenia vnútri chladničky Samsung RB33N340NWW/EF, znižuje záťaž systému a pomáha predlžovať životnosť spotrebiča.

Kľúčové vlastnosti chladničky Samsung RB33N340NWW/EF

  • Výkonná a moderná kombinovaná chladnička Samsung s celkovým objemom 315 l
  • Energetická trieda A+++, tichý chod – iba 38 dB
  • Beznámrazová technológia True No Frost
  • Chladnička Samsung RB33N340NWW/EF má moderný dizajn s LED displejom na dverách
  • Digitálny invertorový kompresor s 10-ročnou zárukou
  • Funkcia All Around Cooling – cirkulácia vzduchu v mnohých smeroch
  • Chladnička s mrazničkou Samsung RB33N340NWW/EF disponuje zásuvkou CoolSelect Duo s možnosťou nastavenia troch teplôt
  • LED osvetlenie pre dokonalý prehľad
  • Antibakteriálna ochrana a funkcia ventilátora
Samsung RB33N340NWW/EF

Kombinovaná chladnička Samsung RB33N340NWW/EF má nižšiu spotrebu energie

Kompresor s digitálnym invertorom automaticky reguluje svoju rýchlosť v rozmedzí siedmich stupňov na základe aktuálnych požiadaviek na intenzitu chladenia. Vďaka tomu ponúka nižšiu hlučnosť aj spotrebu a pomáha predchádzať predčasnému opotrebovaniu a starnutiu spotrebiča. Výrobca poskytuje na kompresor záruku až 10 rokov.

Samsung RB33N340NWW/EF

Praktické a úsporné LED osvetlenie

Perfektne rozdelený a prehľadný vnútorný priestor chladničky Samsung RB33N340NWW/EF kombinovaný s jasným LED osvetlením zaručuje, že budete mať vždy dokonalý prehľad o všetkých uložených potravinách. LED osvetlenie vnútri chladničky je vysoko výkonné a zároveň neznižuje chladiaci výkon chladničky Samsung RB33N340NWW/EF.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky LED osvetlenie
Chladenie a mrazenie chladničky Nulová zóna, Super mrazenie, Samorozmrazovacia mraznička
Špeciálne funkcie chladničky No Frost
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 315 l
Mrazící výkon lednice za 24 h 13 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Biela

Rozmery chladničky

Výška chladničky 185 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 70 kg

Funkcie

Funkcie No Frost, Samorozmrazovacia mraznička, Nulová zóna, LED osvetlenie, Super mrazenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Voliteľný
Klimatická trieda SN, N, ST, T

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model
Kód:  SACHL019
Produktové číslo:  RB33N340NWW/EF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16