Obnoviť stránku

Samsung Ochranná fólia Galaxy A34 číra

3,5 2 hodnotení
10,90 €

Samsung Ochranná fólia Galaxy A34 číra

Originálna ochranná fólia na mobil Samsung Galaxy A34 5G



Spoľahlivá ochrana a kryštalická čistota

Ponúknite svojmu mobilnému zariadeniu precíznu ochranu. Bez toho, aby sa narušila citlivosť na dotyk a rýchlosť odozvy, displej vášho Galaxy A34 5G bude vďaka priehľadnej ochrannej fólii v úplnom bezpečí – a navyše pri tom bude skvele vyzerať.



Ochranná fólia na mobil – zaručená bezpečnosť pre Galaxy A34 5G po celý deň

Nielen, že váš šikovný telefón ochráni pred nešťastnými pádmi a škrabancami, ochranná fólia na mobil si poradí aj s nevzhľadnými šmuhami a odtlačkami prstov. Aj keď teda budete musieť uprostred obedovej pauzy prijať dôležitý hovor, nemusíte mať strach z mastných škvŕn, ktoré vám na obrazovke priľnú – špeciálna protektívna vrstva sa o ne spoľahlivo postará.



Montáž ako od profesionála

Stalo sa vám niekedy, že ste si chceli sami aplikovať ochrannú fóliu, ale nepodarilo sa vám to alebo ste sa báli, aby ste ju nainštalovali správne, a vo výsledku ste boli nútení vyhľadať odborný servis? Teraz už nemusíte. Súčasťou balenia je šikovný aplikátor, vďaka ktorému si fóliu ľahko nalepíte sami. Obávať sa nemusíte ani nevzhľadných vzduchových bublín, aplikátor povrch dokonale vyhladí, čím predíde výskytu na dotyk nepríjemných prekážok.



Všestranná ochrana na prvom mieste

Ochrana životného prostredia a udržateľnosť by mali byť prioritou nás všetkých. Týchto hodnôt sa spoločnosť Samsung drží aj pri výrobe svojich produktov. Ani ochranná fólia na mobil Samsung Galaxy A34 5G nie je výnimkou, keď len jej aplikátor obsahuje minimálne 20 % zložiek recyklovaného pôvodu.


Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy A34 5G

Určenie

Určenie Na displej prístroja

Modelový rad

Kód:  SAAWc15
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EF-UA346CTEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14