Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ochranné fólie pre mobilné telefóny

Ochranná fólia na mobil chráni displej zariadenia pred škrabancami, nečistotami a prachom. Za najväčšiu výhodu tohto sortimentu možno považovať kompatibilitu. Oproti tvrdeným sklám sa ochranná fólia na telefón vyrába takmer na všetky zariadenia najrôznejších rozmerov aj značiek. Pri používaní o nej navyše skoro neviete.

Pokračovať
Spresniť parametre
1196 položiek

Ochranné fólie pre mobilné telefóny

Kvalitná ochranná fólia na displej je základným príslušenstvom pre mobily, jej kúpu preto odporúčame zvážiť hneď pri kúpe mobilného telefónu. Fólia na mobil ochráni displej pred škrabancami či iným narušením, smartfón tak ostane dlho ako nový, čím sa výrazne predĺži jeho hodnota. Ochranná fólia na mobil pritom nijako neznižuje jeho funkčnosť, na displeji je len ťažko viditeľná a reakcie na dotyky zostávajú takmer nezmenené.

 

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14