Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Galaxy Tab S7+ WiFi, čierny

5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab S7+ WiFi, čierny

Samsung Galaxy Tab S7+ WiFi 128 GB v čiernom vyhotovení


Výkonný, inteligentný a praktický tablet

Samsung Galaxy Tab S7+ vás nadchne mimoriadne vysokým výkonom, ultra plynulým 120 Hz zobrazením, efektivitou práce porovnateľnou s PC, zdokonaleným perom S Pen a aj prvotriednym dizajnom. Zoznámte sa s revolúciou na poli tabletov.



Neuveriteľne plynulý obraz

Vďaka obnovovacej frekvencii až 120 Hz je zobrazenie úchvatne plynulé a odozva displeja tabletu mimoriadne nízka. Tablet Samsung Galaxy Tab S7+ navyše, aby šetril batériu, inteligentne prispôsobuje obnovovaciu frekvenciu tomu, čo práve robíte.



Nádherný displej, ktorý chráni vaše oči

Vychutnajte si multimédiá na mimoriadne kvalitnom 12,4" displej Super AMOLED s rozsahom farieb NTSC. Nielenže na ňom vynikne každý detail – navyše efektívne znižuje vyžarovanie modrého svetla, aby šetril vaše oči, čo potvrdzuje certifikácia Eye Care. Kvalite obrazu zdatne sekunduje zvuk, doplnený systémom AKG a s podporou Dolby Atmos, ktorý ponúka štvorica reproduktorov.



Pokročilý procesor s extrémnym výkonom

Tablet Samsung Galaxy Tab S7+ ponúka inteligentný procesor Qualcomm Snapdragon 865 Plus, ktorý disponuje výnimočným výkonom a rýchlosťou, takže si hravo poradí s náročným multitaskingom aj modernými hrami. V porovnaní s tabletom Galaxy Tab S6 nejde o evolúciu, ale o revolúciu: procesor má až o 25 % vyšší výkon na jadro, až o 36 % vyšší grafický výkon a až o 77 % vyšší výkon neurálneho procesora.



Vychutnajte si naplno mobilné aj konzolové hry

Nádherný displej a mohutný zvuk vás vtiahnu do deja vašej obľúbenej hry. Navyše sa nemusíte obmedzovať len na mobilné tituly. S predplatným Xbox Game Pass Ultimate získate možnosť streamovať na displej tabletu viac ako 100 moderných konzolových videohier z cloudu.



Úplne nové pero S Pen

Prepracované inteligentné pero S Pen sa dokonale pohodlne drží. Keď ním píšete máte vďaka úžasne nízkemu oneskoreniu pocit, akoby ste písali skutočným perom na klasický papier. Po použití ho môžete prakticky pripevniť na zadnú stranu vášho Galaxy Tab S7+ pomocou magnetu.



Efektivita práce a pohodlie porovnateľné s PC

Pracujte na svojom Galaxy Tab S7+ ešte efektívnejšie. Dokúpte si originálny kryt s klávesnicou Book Cover Keyboard. Klávesnica láka praktickými funkčnými klávesmi a väčším trackpadom, takže budete ovládať aplikácie aj písať úplne pohodlne a efektívne. Využite zároveň funkciu DeX a získajte jedným kliknutím prostredie, ktoré sa dá porovnať s klasickým stolným PC.



Zachyťte celý svet ultra širokým objektívom

Tablet Samsung Galaxy Tab S7+ ponúka pokročilý dvojitý fotoaparát. Hlavný 13 Mpx širokouhlý objektív so svetelnosťou f/2.0 dopĺňa 5 Mpx ultra širokouhlý objektív (f/2.2), ktorý zachytí ešte viac z vášho okolia. Samozrejme môžete natáčať aj videá, a to v špičkovom rozlíšení 4K pri 30 snímkach za sekundu.



Nádherný tenký a ľahký dizajn

Aj keď ponúka ohromujúcu uhlopriečku, je tablet Samsung Galaxy Tab S7+ nádherne tenký a ľahký. Dokonale vás očarí aj svojím dizajnovým spracovaním s elegantným farebným vyhotovením, ktoré využíva pokročilú techniku eloxovania. Na dotyk príjemná textúra, ktorú nájdete na luxusnom hliníkovom povrchu, je vytváraná polykryštalickými diamantmi a dopracovaná jemným pieskovaním.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Displej

Uhlopriečka displeja 12,4 " (31,5 cm)
Rozlíšenie QHD 2800 × 1752

Úložisko

Kapacita úložiska 128 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Max. veľkosť pamäťovej karty 1 000 GB (1 024 000 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C
Senzory Gyroskop

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora Qualcomm Snapdragon 865+
Grafický čip Exynos

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 10

Konštrukcia a farba

Výška 5,7 mm (0,57 cm)
Šírka 285 mm (28,5 cm)
Hĺbka 185 mm (18,5 cm)
Hmotnosť 580 g (0,58 kg)
Farba Čierna

Rad

Rad tabletu Samsung Galaxy Tab

Značka/modely

Značka tabletu SAMSUNG
Model tabletu Galaxy Tab S7+ 12.4"
Kód:  SATA1024l
Produktové číslo:  SM-T970NZKAEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02