Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 4 GB/64 GB sivý 2024

Garancia najlepšej ceny
Novinka
429 €

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 4 GB/64 GB sivý 2024

Štýlový tablet Samsung Galaxy Tab S6 Lite 4 GB/64 GB

Galaxy Tab S6 Lite

Pomocník, ktorého môžete mať stále pri sebe

Podporí vašu kreativitu a produktivitu, nech už ste kdekoľvek. Moderný tablet Galaxy Tab S6 Lite prináša novú perspektívu nielen v oblasti zábavy, ale aj práce či štúdia. Jeho veľkolepý 10,4-palcový displej vás ohromí fantastickými farbami a vyváženým kontrastom. Tenká a ľahká konštrukcia sa zase bezpečne zmestí aj do toho najužšieho vrecka v taške. A vylepšené rozhranie One UI 6.1 vám v kombinácii so systémom Android ponúkne intuitívne a vysoko prehľadné ovládanie. To vám uľahčí aj pribalené dotykové pero S Pen. Skicujte, píšte si poznámky a hrajte hry na tablete, ktorý nebudete chcieť pustiť z ruky.

Galaxy Tab S6 Lite

Vyberte si farbu, ktorá vám sedí

Ukážte svetu svoj vkus a vyber si z atraktívnych farebných vyhotovení, ktoré zvýraznia váš osobitý štýl. Zažiarite v každom momente – elegantný Galaxy Tab S6 Lite vás bude hrdo prezentovať na každom kroku.

Galaxy Tab S6 Lite

Samsung tablet Galaxy Tab S6 Lite ponúkne ideálny uhol pohľadu

Praktický kryt bezchybne poslúži pri hľadaní dokonalého uhla na prácu alebo sledovanie seriálu – stačí si vybrať jednu z dvoch nastaviteľných pozícií a už sa nemusíte nepohodlne krčiť, alebo bojovať s nepríjemnými odrazmi svetla.

Pripravený zvíťaziť

Blesková rýchlosť, rozšíriteľná pamäť a nevídaný výkon. To všetko nájdete v tablete Galaxy Tab S6 Lite od spoločnosti Samsung, ktorý sa pýši dlhou výdržou batérie a podporou superrýchleho pripojenia LTE a WiFi. A vďaka možnosti rozšírenia pamäte pomocou karty microSD budete mať dostatok miesta na všetky svoje fotografie aj videospomienky.

Galaxy Tab S6 Lite

Tablet od Samsungu ako najlepší asistent pri štúdiu

Vymeňte obyčajné pero za stylus S Pen a píšte si poznámky ako profesionál priamo do tabletu. Následne ich môžete prehľadne roztriediť pomocou farieb a vďaka značkám ich tiež ľahko vyhľadáte. Učenie vám uľahčí aj praktická možnosť zapisovať priamo do súboru vo formáte PDF, takže budete mať všetko pekne pohromade a pripravené na skúškové obdobie.

Galaxy Tab S6 Lite

Skicujte a píšte si denníkové záznamy

Dotykové pero S Pen je navrhnuté tak, aby precízne zvládlo rôzne druhy aktivít – od písania poznámok, kreslenia až po jednoduché ovládanie tabletu. Vďaka prirodzenému úchopu, nízkej latencii a pôsobivej citlivosti ho využijete viac, než si myslíte. A keď budete mať všetko hotové, stačí ho uložiť do magnetického držiaka a nemusíte sa už o nič starať.

Galaxy Tab S6 Lite
Galaxy Tab S6 Lite

S tabletom Galaxy Tab S6 Lite budete mať svoju produktivitu pevne v rukách

Aj zložité úlohy na svojom Samsung tablete Galaxy Tab S6 Lite hravo splníte. Inovatívne prostredie Samsung DeX ti umožní pripojiť k tabletu myš a klávesnicu, takže jeho ovládanie je rovnako prirodzené ako práca na počítači. Navyše, vďaka podpore multitaskingu, možnosti otvorenia niekoľkých okien, premiestňovania obrázkov ťahom myši a ďalších šikovných funkcií zvládnete svoju prácu rýchlo a bez zadrhnutia.

Galaxy Tab S6 Lite

Inšpirácia vždy na dosah

Staňte sa súčasťou kreatívnej komunity a podeľte sa o svoje nadšenie. Milujete skicovanie, vyfarbovanie alebo vytváranie jedinečných kresieb? S aplikáciou PENUP môžete zdieľať svoj záujem s ďalšími umelcami a zdokonaľovať sa vo vlastnej tvorbe priamo na displeji tabletu Samsung Galaxy Tab S6 Lite.

Galaxy Tab S6 Lite

Tablet Galaxy Tab S6 Lite zabezpečí vaše dáta

Viacvrstvová bezpečnostná platforma Samsung Knox vytvára spoľahlivý štít, ktorý vás ochráni pred zneužitím citlivých dát a údajov. S ľahkosťou udrží váš tablet v bezpečí pred škodlivými útokmi a malvérom, takže ho môžete používať bezstarostne a na plný výkon.

Galaxy Tab S6 Lite

Spolupráca ako na jednom zariadení

Skopírujte svoj text v tablete a vložte ho do telefónu. Zariadenia Galaxy spolupracujú ako jeden tím, či už chcete písať a upravovať poznámky v Samsung Notes alebo pokračovať v prehliadaní webových stránok v prehliadači Samsung Internet – všetko zvládnete úplne plynulo a bez opätovného hľadania či prepisovania.

Galaxy Tab S6 Lite

Hovor zvládnete aj bez telefónu

Zostal váš smartfón doma? Buďte bez obáv. Tablet Samsung Galaxy Tab S6 Lite môžete synchronizovať so smartfónom Galaxy a hovory a správy si potom odkiaľkoľvek skontrolujete aj na tablete. Na pripojenie potrebujete len kliknúť na ikonu na rýchlom paneli.

Galaxy Tab S6 Lite

Zdieľajte svoju radosť s priateľmi

Podarilo sa vám vytvoriť perfektnú maľbu, alebo chcete známym poslať parádne video z dovolenky? Zdieľajte veľké aj malé súbory jednoducho vďaka funkcii Quick Share. Tá vám umožní odoslať výtvory priamo do blízkych zariadení so systémom Android alebo pomocou QR kódu, odkazu či kontaktov pokojne na druhý koniec sveta. Vaši najbližší si tak kreatívne diela konečne užijú v plnej kráse.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 10,4 " (26,42 cm)
Rozlíšenie FullHD 2000 × 1200

Úložisko

Kapacita úložiska 64 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Max. veľkosť pamäťovej karty 1 000 GB (1 024 000 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
Senzory Pohybový senzor, Gyroskop, Svetelný senzor

Fotoaparát

Maximálne rozlíšenie videa 1920 × 1080 (Full HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 1080p (Full HD) 30fps

Výdrž a výkon

Kapacita batérie 7 040 mAh
Model procesora Exynos 1280
Grafický čip ARM Mali G68 MP4

Ďalšie vlastnosti

Funkcie Rýchle nabíjanie

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 14

Konštrukcia a farba

Výška 244,5 mm (24,45 cm)
Šírka 154,3 mm (15,43 cm)
Hĺbka 7 mm (0,7 cm)
Hmotnosť 465 g (0,47 kg)
Farba Sivá

Značka/modely

Značka tabletu SAMSUNG
Model tabletu Galaxy Tab S6 Lite
Kód:  SATA1040b1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SM-P620NZAAEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14